Sisältöön
Compeed

Compeed Extreme rakkolaastari medium 5kpl

9,40 €
1,88 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

COMPEED® Extreme Rakkolaastari on muotoiltu hyvin kivuliaille rakoille. Lievittää kipua nopeasti ja hunajakennomuotoilu antaa 20 % lisävaimennusta* hiertymiä vastaan verrattuna COMPEED® Medium -rakkolaastareihin. Toimii kuin toinen iho, on huomaamaton ja vedenkestävä.

Tuotetiedot
Ainesosat

Polyurethane (PU) film, Adhesive, Polyethylene terephthalate (PETP) foil, Siliconized paper

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Oy Conaxess Trade Finland Ab

Käyttöohjeet

Puhdista ja kuivaa iho ennen käyttöä ja varmista, ettei rakkoalueella ole voiteita tai öljyjä. Poista suojapaperi ja varo koskemasta liimapintaan. Aseta laastari tiiviisti rakon päälle ja varmista, että myös reunat on paineltu tiukasti kiinni. Anna laastarin olla paikallaan, kunnes se alkaa irrota (huomautus: laastari voi pysyä paikallaan useita päiviä). Laastarin irrottaminen: älä vedä ylöspäin, vaan venytä hitaasti ihon suuntaisesti.

Rengör och torka huden före användning. Se till att området kring blåsan är fritt från krem eller olja. Ta bort den nedre skyddsfolien. Vidrör inte häftsidan. Fäst plåstret över skavsåret. Se till att kanterna sitter ordentligt genom att jämna till dem mot huden. Låt plåstret sitta kvar tills det börjar lossna. (Obs! Det kan sitta kvar i flera dagar.) Ta bort plåstret: Dra inte plåstret uppåt, utan sträck det långsamt längs med huden

Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä alle 25 C.

Förvaras i rumstemperatur under 25 C.

Tuotekoodi

3574660649161

Arviot