Sisältöön
Harmonia

Nordaid Rautasuihke 30 ml

16,90 €
56,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nordaid Rautasuihke on suoraan suun limakalvoilta, elimistön helposti hyödynnettävissä oleva ravintolisä, joka on kehitetty aivan erityisesti raudanpuutteesta ja/tai väsymyksestä kärsiville.

Rautasuihkeen sisältämän raudan hyödyt:
• Rauta edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
•Rauta edistää normaalia kognitiivista toimintaa ja normaalia energia-aineenvaihduntaa
• Rauta edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista
sekä normaalia hapen kuljetusta kehossa

Nordaid-sarjan Rautasuihke sisältää kahta tutkitusti turvallista, vesiliukoista raudan muotoa (rautaglukonaatti ja rauta-ammoniumsitraatti), joissa on erityisen hyvä imeytyvyys.

Helppokäyttöisessä suusuihkeessa on maukas ja marjaisa mustaherukan maku. Nordaidin Rautasuihke ei värjää hampaita (imeytymisen optimoimiseksi suositeltavaa on kuitenkin suihkia Rautasuihketta suun sisäpintoihin, ei suoraan hampaille).

Vegaaninen valinta. Helppokäyttöinen ja kustannustehokas suusuihke on makeutettu hammasystävällisellä ksylitolilla. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Riittoisa pakkaus, 200 suihkausta eli 100 päiväannosta.

Nordaid-sarjan suusuihkeet eivät kuormita vatsaa tai ruoansulatuskanavaa, koska imeytyminen tapahtuu suoraan suun limakalvoilta. Ravintolisän saa siis imeytettyä elimistöönsä vaikka suolisto olisikin huonossa kunnossa tai imeytymisteho muuten heikentynyt (vanhukset, stressaantuneet, suolisto-ongelmaiset).

Tuotetiedot
Ainesosat

Vesi, ruokosokeri, rauta (rauta (III)natrium-EDTA, ferriammoniumsitraatti), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), makeutusaine |(steviasta saatavat stevioliglykosidit), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luontainen omena-aromi.

Vatten, rörsocker, järn (järn(III)natrium-EDTA, järnammonium citrat), fuktighetsbevarande medel (glycerol), sötningsmedel (steviolglykosider från stevia),|konserveringsmedel (kaliumsorbat), surhets reglerande medel (citronsyra), naturlig |äppelarom.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Muut ominaisuudet

Vahva ja ylivertaisesti imeytyvä valinta väsymystäkin vastaan!

Alkuperämaa

Viro

Valmistaja

Nordaid

Käyttöohjeet

Ravista hyvin ennen käyttöä. Säilytä ja käytä pulloa pystyasennossa. Sulje korkki käytön jälkeen.
Kun tuote otetaan käyttöön ensimmäistä kertaa (tai pitkään käyttämättä olemisen jälkeen) painetaan pumppua voimakkaasti 3–4 kertaa. Jos tuote on pitkään käyttämättä suutin voi tukkeutua. Huuhtele tällöin suutinta lämpimällä vedellä poistaaksesi tukkeutuman.
HUOM! Älä avaa pulloa, se on ilmaton tuote.

RAVINTOLISÄ: Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Omskakas väl före användning. Slut korken efter användning. Förvara och använd flaskan i upprätt läge. När du tar produkten i bruk för första gången (eller efter en lång paus), tryck kraftigt på pumpen 3–4 gånger. Om produkten lämnas oanvänd under en lång
tid kan munstycket bli tilltäppt. Skölj i detta fall munstycket med varmt vatten för att ta bort tilltäppningen.

Säilytys

SÄILYTYS: Huoneenlämmössä valolta suojattuna alkuperäispakkauksessa. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

FÖRVARING: I rumstemperatur i originalförpackning, skyddat från ljus.

Tuotekoodi

4744272010362

Arviot