Sisältöön
Harmonia

Nordaid Reishi+C-vitamiinisuihke 30 ml

21,90 €
73,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nordaid-sarjan Reishi+C-vitamiinisuihke on teholtaan ylivertainen yhdistelmä reishiä eli lakkakääpää ja C-vitamiinia tyyneyden, jaksamisen ja vastustuskyvyn tueksi. Tämä suussuihke on kehitetty aivan erityisesti ihmisille, jotka haluavat tasapainottaa imuuniteettiaan sekä tukea hermostonsa hyvinvointia luonnollisesti.

Helppokäyttöisen, hyvänmakuisen ja erinomaisesti suun limakalvoilta imeytyvän suusuihkeen sisältämät reishi ja C-vitamiini edistävät molemmat immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Lisäksi reishi tukee verenkiertoelimistön terveyttä ja normaaleja kolesterolitasoja.

Tämän suihkeen sisältämä C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja lisää raudan imeytymistä. Lisäksi C-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Suihkeen sisältämä C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, rustojen, hampaiden, ikenien ja ihon normaalia toimintaa varten. C-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. C-vitamiini edistää E-vitamiinin palautumista pelkistyneeseen muotoon.

Vegaaninen valinta, hyvänmakuinen ja helppokäyttöinen suusuihke.

Riittoisa pakkaus, 200 suihkausta (50 päiväannosta).

Päiväannos (4 suihkausta) sisältää reishiä (Ganoderma lucidum -uute 10:1) 100 mg ja C-vitamiinia 100 mg (125 %*).

Nordaid-sarjan suusuihkeet eivät kuormita vatsaa tai ruoansulatuskanavaa, koska imeytyminen tapahtuu suoraan suun limakalvoilta. Ravintolisän saa siis imeytettyä elimistöönsä vaikka suolisto olisikin huonossa kunnossa tai imeytymisteho muuten heikentynyt (vanhukset, stressaantuneet, suolisto-ongelmaiset).

Tuotetiedot
Ainesosat

Kosteudensäilyttäjä (glyseroli), vesi, C-vitamiini (natrium L-askorbaatti, L-askorbiinihappo), lakkakääpäuute (reishi-sieni, Ganoderma lucidum), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), appelsiiniöljy (Citrus sinensis).

Fuktighetsbevarande medel (glycerol), vatten, vitamin C (natrium-L-askorbat, L-askorbinsyra), lackticksextrakt (reishisvamp, Ganoderma |lucidum), konserveringsmedel (kaliumsor bat), apelsinolja (Citrus sinensis).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Muut ominaisuudet

Helppokäyttöinen ja loistavasti imeytyvä suusuihke vastustuskyvyn ja jaksamisen tueksi!

Alkuperämaa

Viro

Valmistaja

Nordaid

Käyttöohjeet

Ravista hyvin ennen käyttöä. Sulje korkki käytön jälkeen. Säilytä ja käytä pulloa pystyasennossa.
Kun tuote otetaan ensimmäistä kertaa käyttöön, painetaan pumppua voimakkaasti 3–4 kertaa. Jos tuote on pitkään käyttämättä, suutin voi tukkeutua. Huuhtele tällöin suutinta lämpimällä vedellä poistaaksesi tukkeuman. HUOM! Älä avaa pulloa, se on ilmaton tuote.

RAVINTOLISÄ: Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Omskakas väl före användning. Slut korken efter användning. Förvara och använd flaskan i upprätt läge. När du tar produkten i bruk för första gången, tryck kraftigt på pumpen 3–4 gånger. Om produkten lämnas oanvänd under en lång tid kan munstycket bli tilltäppt. Skölj i detta fall munstycket med varmt vatten för att ta bort tilltäppningen. OBS! Öppna inte flaskan, det är en lufttom produkt.

Säilytys

SÄILYTYS: Huoneenlämmössä valolta suojattuna alkuperäispakkauksessa. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

FÖRVARING: I rumstemperatur i originalförpackning, skyddat från ljus.

Tuotekoodi

4744272010980

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan