Sisältöön
Harmonia

Nordaid B12-vitamiinisuihke 30 ml

22,90 €18,30 €
76,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nordaidin B12-vitamiinisuihke on suoraan suun limakalvoilta imeytyvä, helppokäyttöinen ja hyvänmakuinen ravintolisä hermoston normaalin toiminnan, energia-aineenvaihdunnan ja vireyden tueksi.

Nordaidin B12-suihke on suunniteltu aivan erityisesti ihmisille, joiden B12-vitamiinitasot ovat alhaiset tai jotka kärsivät stressin oireista tai väsymyksestä.

Tässä suihkeessa B12-vitamiini on jo valmiiksi aktiivisessa, puhtaassa ja luonnollisessa metyylikobalamiini-muodossa, jonka vuoksi se on suoraan elimistön hyödynnettävissä.

Nordaidin B12-vitamiinisuihke sopii myös vegaaneille. Erinomaisen imeytyvyytensä ja hyödynnettävyytensä vuoksi aivan erityisen hyvä valinta vanhuksille tai imeytyvyys- ja nielemishaasteita omaaville ihmisille.

Riittoisa pakkaus: 200 suihkaisua (67 päivää). Vegaaninen, helppokäyttöinen, hyvänmakuinen suusuihke. Suihke on makeutettu hammasystävällisellä ksylitolilla.

B12-vitamiinisuihkeen hyödyt:
• B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
• B12-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa
• B12-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa

Nordaid-sarjan suusuihkeet eivät kuormita vatsaa tai ruoansulatuskanavaa, koska imeytyminen tapahtuu suoraan suun limakalvoilta. Ravintolisän saa siis imeytettyä elimistöönsä vaikka suolisto olisikin huonossa kunnossa tai imeytymisteho muuten heikentynyt (vanhukset, stressaantuneet, suolisto-ongelmaiset).

Suositeltava vuorokausiannos sisältää: B12-vitamiinia 1200 mcg (48 000 %*). *päivittäisen saannin vertailuarvosta

Tuotetiedot
Ainesosat

Vesi, ksylitoli (makeutusaine), sitruunamehutiiviste, B12-vitamiini (metyylikobalamiini), luontainen mustaherukka-aromi, kaliumsorbaatti (säilöntäaine).

Vatten, xylitol (sötningsmedel), citronsaftkoncentrat, B12-vitamin (metylkobalamin), naturlig svartvinbärsarom, kaliumsorbat (konserveringsmedel).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Muut ominaisuudet

Muistithan B12-vitamiinin?

Alkuperämaa

Viro

Valmistaja

Nordaid

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos: Aikuisille 3 suihkausta suuhun päivässä.
Ravista hyvin ennen käyttöä. Sulje korkki käytön jälkeen. Säilytä ja käytä pulloa pystyasennossa.
Kun tuote otetaan ensimmäistä kertaa käyttöön, painetaan pumppua voimakkaasti 3–4 kertaa. Jos tuote on pitkään käyttämättä, suutin voi tukkeutua. Huuhtele tällöin suutinta lämpimällä vedellä poistaaksesi tukkeuman.
HUOM! Älä avaa pulloa, se on ilmaton tuote (airless-pakkauksen ansiosta ravintolisän säilyvyys on tavallista parempi).

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Rekommenderad daglig dos: För vuxna, 3 sprayningar om dagen. Spraya i munnen. Omskakas väl före användning. Slut korken efter användning. Förvara och använd flaskan i upprätt läge. När du tar produkten i bruk för första gången, tryck kraftigt på pumpen 3–4 gånger. Om produkten lämnas oanvänd under en lång tid kan munstycket bli tilltäppt. Skölj i detta fall munstycket med varmt vatten för att ta bort tilltäppningen. OBS! Öppna inte flaskan, det är en lufttom produkt.
Den rekommende rade dagliga dosen innehåller: Vitamin B12 1200 mcg (48 000 %*).*av referensvärdet för det dagliga intaget

Säilytys

Huoneenlämmössä valolta suojattuna. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

FÖRVARING: I rumstemperatur i originalförpackning, skyddat från ljus. Produkten ska förvaras utom räckhåll för små barn.

Tuotekoodi

4744272010300

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita