Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Bluesky

Bluesky Thick Base Coat UV/LED kovetteinen paksu geelialuslakka 10 ml

15,90 €
1 590,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

BLUESKY geelilakka
9-free, eläinkokeeton, ympäristöystävällinen ja lähes hajuton.
Vahva ja kestävä, joustaa silti oman kynnen mukana ja helppo poistaa.
Mahtava kiilto ja pysyvyys jopa 3 viikkoa, turvallinen omalle luonnonkynnelle.
Ammattilaistason koostumus, pigmentti ja sivellin takaavat helpon levitettävyyden.

Tuotteet on pakattu ammattilaissiveltimellä varustettuihin pulloihin. Jokaisessa pullossa on juuri sillä lakalla tehty värimalli korkin päässä – ei enää hämmennystä siitä, mikä on lakan todellinen väri kynnessä.

* * *
Mitä Blueskyn 9-free tarkoittaa?
9-free tarkoittaa, että lakka on tehty ilman yhdeksää tyypillistä haitallista kemikaalia, joita markkinoiden tavanomaiset geeli- ja kynsilakat sisältävät.

Bluesky-geelilakat EIVÄT SISÄLLÄ seuraavia haitallisia ainesosia:
1. Tolueeni – Toluene
2. Dibutyyliftalaatti - Dibutyl Phthalate (DBP)
3. Formaldehydi – Formaldehyde
4. Formaldehydihartsi - Formaldehyde Resin
5. Kamferi – Camphor
6. Trifenyylifosfaatti – TPHP
7. Ksyleeni – Xylene
8. HEMA
9. Di-hema

UV/LED kovetteinen geelilakka

1. Työnnä kynsinauhat pois kynnen päältä ja leikkaa kuiva iho tarvittaessa BLUESKYN kynsinauhaleikkureilla.
2. Muotoile kynnen kärki ja karhenna kynnen pinta kevyesti käyttäen BLUESKYN blokki- tai bufferviilaa.
3. Puhdista kynnen pinta BLUESKYN cleanser puhdistuslapuilla.
4. Levitä ohut kerros BLUESKYN geelialuslakkaa kynnelle aloittamalla keskeltä kynttä ja työnnä harjaa kohti kynsinauharajaa. Paina sivellintä kevyesti, jotta harjakset leviävät kohti kynnen reunoja ja levitä lakkaa kohti kynnen vapaata kärkeä. Lakkaa kynnen kärki, jos kynnen pituus riittää. Koveta UV 2min tai LED 30-60sec.
5. Ravista värilakka hyvin ennen käyttöä ja pyöritä ylimääräinen lakka pullon sisäkaulaan. Levitä ohut kerros lakkaa kynnelle aloittamalla keskeltä kynttä ja työnnä harjaa kohti kynsinauharajaa. Paina sivellintä kevyesti, jotta harjakset leviävät kohti kynnen reunoja ja levitä lakkaa kohti kynnen vapaata kärkeä. Ota pisara lakkaa siveltimeen ja levitä lakka kynnelle nopein vedoin niin, että sivellin lappeellaan eikä pystyssä. Lakkaa kynnen kärki, jos kynnen pituus riittää. Koveta UV 2min tai LED 30-60sec.
6. Levitä toinen kerros värilakkaa kynnelle aloittamalla keskeltä kynttä ja työnnä harjaa kohti kynsinauharajaa. Paina sivellintä kevyesti, jotta harjakset leviävät kohti kynnen reunoja ja levitä lakkaa kohti kynnen vapaata kärkeä. Ota pisara lakkaa siveltimeen ja levitä lakka kynnelle nopein vedoin niin, että sivellin lappeellaan eikä pystyssä. Lakkaa kynnen kärki, jos kynnen pituus riittää. Koveta UV 2min tai LED 30-60sec. Oikealla tekniikalla lakan pitäisi olla täysin peittävä kahdella kerroksella. Mikäli et onnistunut voit lisätä tarvittaessa kolmannen kerroksen.
7. Levitä ohut kerros BLUESKYN No-wipe geelipäällyslakkaa kynnelle aloittamalla keskeltä kynttä ja työnnä harjaa kohti kynsinauharajaa. Paina sivellintä kevyesti, jotta harjakset leviävät kohti kynnen reunoja ja levitä lakkaa kohti kynnen vapaata kärkeä. Lakkaa kynnen kärki, jos kynnen pituus riittää. Koveta UV 2min tai LED 30-60sec. No-wipe päällyslakkaa ei tarvitse pyyhkiä kovetuksen jälkeen.
8. Hiero kynsinauhaöljyä ja olet valmis.

Huomioita.

Vältä tuotteiden pitämistä UV/LED lampun edessä tai tuotteet voivat mennä pilalle. Älä käytä tuotteita suorassa auringonpaisteessa ikkunan alla tai edes ulkona varjossa. Auringon UV säteet kovettavat tuotteet.

Ravista värilakat hyvin ennen käyttöä. Jos lakassa näkyy kirkkaita raitoja, tuote ei ole ravistettu kunnolla.
Pitkään pystyssä olleissa pulloissa pigmentti erkaantuu lakasta.

Kaikki BLUESKYN värilakat (pois lukien läpikuultavat ja läpinäkyvät värit) ovat peittäviä kahdella lakkauskerroksella oikein levitettynä. Jos lakkaustekniikka ei ole vielä hallussa, voit lisätä kolmannen värikerroksen ennen päällyslakkaa.

Erityisesti uusissa pulloissa, jossa tuotetta on paljon, pyöritä siveltimen vartta pullon sisäkaulaan samalla kun nostat sivellintä ylöspäin. Tämä poistaa ylimääräisen tuotteen siveltimen varresta, jolloin lakka ei valu.
Taputa siveltimen harjasosaa pullon sisäkaulalle poistaaksesi ylimääräinen lakka. Älä pyyhi sivellintä pullon suuhun tai pullot menevät sotkuun.

Geeleille on ominaista tahmapinta myös kovetuksen jälkeen tämä ei tarkoita, ettei geeli olisi kovettunut. Tahmapinta auttaa geelikerroksia tarttumaan toisiinsa. Jos tahmapintaan tarttuu epäpuhtauksia ne voi poistaa käyttämällä Cleanser puhdistuslappuja.

Mikäli haluat käyttää muiden sarjojen tuotteita, poista tahmakerros Cleanser puhdistuslappuja käyttämällä ennen toisen sarjan tuotteen lisäämistä. Tämä estää mahdollisia yhteensopimattomuuksia.

Tuotetiedot
Koko

10 ml

Ainesosat

Bis- hema Polycaprolactone Diol/Ipdi Copolymer, Hydroxypropyl Methacrylate, Isobornyl Methacrylaye, Ethyl Trimethybenzoyl Phenylphospinate, BHT

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

6941175870118

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita