Sisältöön
Dr. Hauschka

Dr. Hauschka Regenerating Intensive Night Serum yöseerumi 30 ml

76,90 €
2 563,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ikääntyvälle iholle tarkoitettu Yöseerumi hemmottelee ihoa erityisellä koostumuksella, joka on yhtä aikaa kevyt ja tehokas. Se imeytyy nopeasti ja saa ihon tuntumaan miellyttävältä. Seerumi tuoksuu miedosti laventelilta, mikä rentouttaa päivän päätteeksi.

Koostumus sisältää omissa laboratorioissamme erityisesti tätä tuotetta varten kehitettyä oliiviuutetta sekä voikukan ja rohtosal­koruusun juuriuutteita, jotka kosteuttavat ja lievittävät kireyden tunnetta.
Kallisarvoista seerumia tarvitaan vain vähän, jotta iho uudistuu yön aikana ja on herätessään hehkuva. Sillä hyvin nukuttua yötä seuraa hyvä päivä. Ikääntyvälle iholle, joka on aiempaa kuivempi ja herkempi. Suojaa tuote valolta ja lämmöltä.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Alcohol, Glycerin, Althaea Officinalis Root Extract, Santalum Album Wood Extract, Olea Europaea Fruit Juice, Astragalus Gummifer Gum, Taraxacum Officinale Extract, Galactoarabinan, Sodium Citrate, Lecithin, Hectorite, Xanthan Gum, Parfum*, Linalool*, Geraniol*, Limonene*, Citronellol*, Citral*, Coumarin*, Algin, Propolis Cera. *from natural essential oils

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Muut ominaisuudet

NaTrue

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

WALA Heilmittel GmbH

Käyttöohjeet

Levitä iltaisin puhdistuksen ja vahvistuksen jälkeen 1–2 painallusta seerumia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Tuotekoodi

4020829101111

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita