Sisältöön
TRESemmé

TRESemmé Flawless Waves Hoitoaine Ammattimaista laatua 400 ML

4,90 €
12,25 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tee hiuksistasi kauniit joka päivä, piditpä pehmeistä laineista tai kimmoisista kiharoista. TRESemmé Flawless Waves -sarja on suunniteltu kosteuttamaan hiuksia. Se antaa hiuksille niiden tarvitsemaa kosteutta ärsyttävän pörröisyyden ja sähköisten hiusten kesyttämiseksi. Lopputuloksena on kiiltävät ja erotellut kiharat. Hemmottele itseäsi laineilla, jotka kestävät koko päivän. TRESemmé Flawless Waves on täydellinen kumppani hiusten luonnollisen rakenteen korostamiseen. TRESemmé Flawless Waves -järjestelmä ei sisällä silikoneja tai väriaineita, joten se puhdistaa hiukset hellävaraisesti.

Kun hiukset ovat kuivat ja pörröiset, saat parhaan lopputuloksen pesemällä ne ensin TRESemmé Flawless Waves -shampoolla. Huuhtele huolellisesti. Levitä sitten TRESemmé Flawless Waves -hoitoainetta hiusten keskiosasta latvoihin. Selvitä hiukset varovasti leveähampaisella kammalla tai sormilla. Anna vaikuttaa 2–3 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Viimeistele muotoilemalla hiukset TRESemmé-suosikkituotteillasi tarpeen mukaan.

TRESemmé on auttanut naisia ilmaisemaan omaa persoonallisuuttaan jo yli 70 vuoden ajan. TRESemmé on saanut alkunsa kampaamoista, ja sen taustalla on aina ollut yksinkertainen totuus: Jokainen nainen ansaitsee näyttää upealta ja tuntea itsensä upeaksi. Juuri siltä kuin hän olisi juuri lähtenyt kampaamosta. TRESemmé on sitoutunut luomaan kampaamotasoisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, jotka ovat kaikkien saatavilla. Kampaajien inspiroimat ja testatut tuotteet auttavat sinua luomaan oman tyylisi ja tuntemaan olosi joka päivä kuin juuri kampaamosta tulleeksi. TRESemmén arvoihin kuuluu edistää itsenäisyyttä ja itseluottamusta. Ymmärrämme hiusten voiman hyvinvointisi parantajana. Siksi tarjoamme ammattimaista hiustenhoitoa, joka auttaa sinua luomaan oman tyylisi kotona ja tuntemaan olosi joka päivä kuin juuri kampaamosta tulleeksi.

Tuotetiedot
Koko

400 ML

Ainesosat

Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cocos Nucifera Oil, Dipropylene Glycol, Parfum, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Disodium EDTA, Arginine, Sine Adipe Lac, Cocos Nucifera Fruit Extract, Ceramide NG, Lysine HCI, Coumarin, Linalool.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Unilever Finland Oy HPC

Tuotekoodi

8720181449239

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita