Sisältöön
DIOR

DIOR Diorshow 5 Couleurs Eyeshadow Eye Palette luomiväripaletti

74,00 €
10 571,43 €/kg
väri:543 Promenade Dorée
koko:7 g

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tänä juhlakautena Diorshow 5 Couleurs -luomiväripaletti kutsuu sinut lumotulle päivä- tai yövaellukselle Tuileries’n puutarhaan valitsemasi sävyharmonian mukaan. Sen viiteen luomiväriin on kaiverrettu Limited Edition -kuvio, joka on saanut inspiraationsa tämän Christian Diorin rakastaman poikkeuksellisen pariisilaiskohteen arkkitehtuurista.

Päivällä Promenade Dorée -luomivärien harmoniassa hehkuvat pronssin ja kullan vivahteet, joita korostaa hopean sävy. Yövaellusta varten Nigth Walk -luomivärissä on hopean ja mustan sävyjä, jotka muodostavat kontrastin hehkuvan kultaiselle sävylle. Nämä häikäisevät sävyharmoniat on suunnitellut Peter Philips, Dior Makeupin luova johtaja.

Käytettynä yksinään tai yhdessä muiden sävyjen kanssa jokainen luomiväri tarjoaa pitkäkestoisen lopputuloksen, ja niiden koostumus on äärimmäisen kermainen ja mielllyttävä. Diorshow 5 Couleurs -luomiväripaletissa on kaksi yksipuolista applikaattoria, joiden intuitiivinen muotoilu tekee luomivärien levittämisestä helppoa.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901687379

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita