Sisältöön
DIOR

DIOR Capture Totale Set The Total Anti-Aging Skincare Ritual pieni lahjapakkaus

155,00 €
2 384,62 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Capture Totale -sarja sisältää kiinteyttäviä ihonhoitotuotteita, joihin on lisätty Diorin Madagaskarin puutarhasta peräisin olevan longoza-kasvin uutetta. Diorin lahjapussukka sisältää kolme tuotetta, jotka yhdessä käytettyinä tekevät ihosta kiinteämmän ja kirkkaamman, vähentävät ryppyjä näkyvästi ja tuovat kasvoille kokonaisvaltaista hehkua.

Capture Totale -ihonhoitopakkauksen sisältö:

- Capture Totale Le Sérum, 10 ml. Ihanteellinen koko testata Diorin uusinta seerumia. Seerumi tekee ihosta kiinteämmän, täyteläisemmän ja hehkuvamman.

- Capture Totale Firming & Wrinkle-Correcting Creme, 50 ml. Tämä ikääntymistä ehkäisevä voide on olennainen osa Capture Totale -ihonhoitorituaalia, ja se on saatavilla vähittäismyyntikoossa. Säännöllisesti käytettynä se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä korjaa näkyviä ikääntymisen merkkejä – ryppyjen ja juonteiden esiintymistä, kiinteyden ja hehkun menetystä ja ihon epätasaisuutta.

- Capture Totale Super Potent Eye Serum, 5 ml. Silmänympärysseerumi, jonka raikas koostumus vaikuttaa välittömästi silmänympärysiholla. Se tekee ihosta heleämmän ja virkeämmän ja saa silmät näyttämään avoimemmilta.

Tuotetiedot
Koko

65 ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901680301