Sisältöön
DIOR

DIOR Capture Totale Set The Total Anti-Aging Skincare Ritual pieni lahjapakkaus

155,00 €
2 384,62 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Capture Totale -sarja sisältää kiinteyttäviä ihonhoitotuotteita, joihin on lisätty Diorin Madagaskarin puutarhasta peräisin olevan longoza-kasvin uutetta. Diorin lahjapussukka sisältää kolme tuotetta, jotka yhdessä käytettyinä tekevät ihosta kiinteämmän ja kirkkaamman, vähentävät ryppyjä näkyvästi ja tuovat kasvoille kokonaisvaltaista hehkua.

Capture Totale -ihonhoitopakkauksen sisältö:

- Capture Totale Le Sérum, 10 ml. Ihanteellinen koko testata Diorin uusinta seerumia. Seerumi tekee ihosta kiinteämmän, täyteläisemmän ja hehkuvamman.

- Capture Totale Firming & Wrinkle-Correcting Creme, 50 ml. Tämä ikääntymistä ehkäisevä voide on olennainen osa Capture Totale -ihonhoitorituaalia, ja se on saatavilla vähittäismyyntikoossa. Säännöllisesti käytettynä se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä korjaa näkyviä ikääntymisen merkkejä – ryppyjen ja juonteiden esiintymistä, kiinteyden ja hehkun menetystä ja ihon epätasaisuutta.

- Capture Totale Super Potent Eye Serum, 5 ml. Silmänympärysseerumi, jonka raikas koostumus vaikuttaa välittömästi silmänympärysiholla. Se tekee ihosta heleämmän ja virkeämmän ja saa silmät näyttämään avoimemmilta.

Tuotetiedot
Koko

65 ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901680301

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita