Sisältöön
ghd

ghd platinum+ pink limited edition -muotoilurauta

369,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tutustu pehmeän vaaleanpunaiseen persikanväriseen ghd platinum + -suoristusrautaan, joka muistuttaa ottamaan hallinnan nyt. Lämmönkestävä vetoketjullinen pussi.*

ghd platinum+TM on ghd:n äärimmäinen älykäs muotoilurauta, joka mukautuu kaikkiin hiustyyppeihin ja muotoilutarpeisiin. Sen on osoitettu tuottavan huomiota herättäviä tuloksia ja vahvistavan hiuksia.**.
Ennakoiva ultra-zone™-teknologia ennakoi hiustesi tarpeen ylläpitää 185 °C:n lämpötilaa, joka on optimaalinen muotoilulämpötila, tehokkaammin kuin koskaan ennen: se takaa parhaat tulokset 70 % vahvemmilla hiuksilla ja kaksi kertaa paremman värinsuojan.**
Infinity-anturit valvovat lämmön jakautumista 250 kertaa sekunnissa jokaiseen muotoilulevyyn ja luovat yksilöllisen muotoilukokemuksen, joka mukautuu muotoilunopeuteen ja hiusten paksuuteen. Päivitä lookisi mihin tahansa tunnelmaan sopivaksi – sileä, pyöristetty runko sopii täydellisesti kiharoiden, laineiden ja suorien kampausten luomiseen.

Korkeakiiltoiset, tarkkuusjyrsityt levyt ja ainutlaatuinen wishbone-sarana mahdollistavat erilaisten tyylien luomisen, takertelemattoman ja helpon liu'un sekä vähemmän katkeilua** ja 75 % enemmän kiiltoa***.
Olitpa missä päin maailmaa tahansa, voit muotoilla hiuksiasi stressittömästi yleisjännitteen ja automaattisen lepotilan ansiosta. Se sammuttaa muotoiluraudan, kun sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin.

Liity ghd:n rintasyöpäjärjestöjen tukemiseen ja Take Control Now -kampanjaan limited edition ghd pink -malliston avulla.

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

ghd gold® -suoristusrauta limited edition pink peach -sävyssä. Autamme tukemaan rintasyövän hyväntekeväisyysjärjestöjä ympäri maailmaa.
Jokaisen pinkin ghd-muotoiluraudan mukana toimitetaan lämmönkestävä vetoketjullinen pussi*.
Kaksivyöhyketeknologia: kaksi uuden sukupolven lämpöanturia, yksi kummassakin muotoilulevyssä, ylläpitää optimaalista muotoilulämpötilaa 185 °C tyvestä latvoihin
185 °C:n muotoilulämpötila takaa pitkäkestoiset tulokset ilman äärimmäistä kuumuutta
Sileät, muotoillut jousitetut levyt nopeaan, pörröttömään muotoiluun ja parantavat kampaamotasoista kiiltoa yhdellä vedolla.
Lämmönkestävä suojalevy suojaa muotoilurautaa heti muotoilun jälkeen
Yleisjännitteen ansiosta voit ottaa ghd-muotoiluraudan mukaasi kaikkialle maailmaan
Automaattinen lepotila sammuttaa muotoiluraudan, kun sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin
Ammattilaistason 2,7 m pitkä kääntyvä johto helpottaa käyttöä.

Takuu

Takuuaika 3 vuotta.

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

5060829517085