Sisältöön
Batiste

Batiste Naturally Bamboo Fibre & Gardenia Fine Hair -kuivashampoo 200ml

5,90 €7,50 €
29,50 €/l
Alin hinta 30 pv. 7,50 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Uusi kasvipohjainen kuivashampoo jossa on mukana 100% luonnollisia raaka-aineita, bambukuitua & gardenia uutetta. Luonnollisempi kuivashampoo vaihtoehto antaa tuttua tuuheutta ja raikkautta hienolle ja tuuheutta kaipaavalle hiukselle. Raikastaa hiusta hellävaraisesti sekä tekee hiuksista puhtaan tuntuiset pesujen välissä. Lisäksi pakkauksessa on käytetty 40% vähemmän pakkausmateriaalia jolloin ympäristövaikutus on myös pienempi.

Tuotetiedot
Koko

200ML

Ainesosat

Butane, Isobutane, Propane, Alcohol Denat., Oryza Sativa (Rice) Starch, Silica, Tapioca Starch, Parfum (Fragrance), Distearyldimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Bambusa Vulgaris Shoot Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Gardenia Taitensis Flower Extract, Geraniol, Limonene, Linalool.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Church & Dwight

Käyttöohjeet

NÄIN SAAT UPEAT HIUKSET HETKESSÄ:
1. Ravista pulloa hyvin. Pidä pulloa 30 cm etäisyydellä kuivista hiuksista, jaa hiukset osiin ja suihkuta shampoota hiusjuuriin
2. Hiero huolella sormenpäillä, jotta hiusjuuret peittyvät kunnolla
3. Poista ylimääräinen kuiva¬shampoo harjaamalla ja muotoile hiukset haluamallasi tavalla

Tre steg till perfekt hår:
1. Skaka väl. Håll sprayflaskan på 30 cm avstånd, dela håret i sektioner och spraya mot rötterna.
2. Massera igenom med fingertopparna så att rötterna täcks och lyfts.
3. Borsta igenom håret för att avlägsna överflödiga produktrester och håret är klart att stylas.

Säilytys

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Suojattava lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta – Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muihin sytytyslähteisiin. Painesäiliö. Voi räjähtää kuumennettaessa. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Ei saa altistaa yli 50 °C:een lämpötiloille. Tuotteen tarkoituksellinen väärinkäyttö tiivistettynä tai sisäänhengittämällä voi olla vahingollista tai hengenvaarallista. Saa käyttää vain ohjeiden mukaan pesukertojen välissä. Ei saa käyttää vaurioituneelle tai ärtyneelle iholle. Ei saa käyttää intiimihygieniaan. Vältettävä suihkuttamasta ainetta silmiin. Käyttö on lopetettava, jos iho tai päänahka ärsyyntyy. Oireiden jatkuessa hakeudu lääkärin hoitoon.

Fara, Extremt brandfarlig aerosol. Får inte utsättas för värme, heta ytor, gnistor, öppna lågor och andra antändningskällor. Rökning förbjuden. Spreja inte över öppen låga eller andra antändningskällor. Får inte punkteras eller brännas, gäller även tömd behållare. Skyddas från Solljus. Får inte utsättas för temperaturer över 50 °C. Förvaras oåtkomligt för barn.

Andra varningar: Bevisst/Medvetet misbruk i form av å konsentrere og inhalere innholdet kan være skadelig eller livstruende/livshotande. Må ikke brukes på skadet eller irritert hud. Må ikke brukes til intimhygiene. Unngå/Undvik å spraye i øynene/ögonen. Slutt å/Hold op med at/Sluta bruke produktet hvis hud/hodebunn/hovedbund/hårbotten blir irritert. Oppsøk lege/læge/läkare hvis irritasjonen vedvarer/kvarstår.

Tuotekoodi

5010724544365

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita