Sisältöön
M2BEAUTE

M2 Beauté Festival of Creativity pakkaus

129,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

M2 Beauté Festival of Creativity -pakkaus sisältää Eyelash Activating Serum -ripsiseerumin 4 ml sekä kaupan päällisenä täysikokoisen Hair Activating Serum -hiusseerumin 120 ml.

M2 Beauté Eyelash Activating Serum on innovatiivinen ripsien kasvua aktivoiva seerumi, jonka säännöllisellä käytöllä ripset kasvavat jopa 50 % aiempaa pidemmiksi ja tuuheammiksi. Seerumin koostumuksessa yhdistyvät ripsiä hoitavat aineosat tehokkaaseen vaikuttavien aineiden yhdisteeseen. Yhdessä nämä aineosat vahvistavat ja stimuloivat sekä aktiivisesti toimivia että lepovaiheessa olevia ripsien juuria ja edistävät siten todistetusti ripsien kasvua. Ripsiseerumi sopii piilolinssien käyttäjille ja sitä voidaan käyttää myös yhdessä ripsipidennysten kanssa.

M2 Beauté Hair Activating Serum on hiusten kasvua aktivoiva sekä hiusten lähtöä vähentävä seerumi, jonka vaikutukset ovat nähtävissä 6–8 viikkoa käytön aloittamisesta. Tutkimustulokset osoittavat, että säännöllisesti käytettynä hiusseerumi aktivoi hiusten kasvua 30 % ja vähentää hiusten lähtöä 18 %. Hiusseerumi tuo hiusjuurille hiusten kasvulle tärkeitä ravintoaineita ja edistää siten hiusten kasvua ja tekee kasvavista hiuksista aiempaa vahvemmat ja joustavammat. Lisäksi hiusseerumi parantaa hiuspohjan kuntoa, ylläpitää hiuspohjan oikeaa pH-tasapainoa, vähentää talineritystä ja ehkäisee hilseen muodostusta. Hiusseerumi sopii sekä miehille että naisille ja sitä voidaan suositella kaikille hiuslaaduille ja hiustyypeille. Hiusseerumia voidaan käyttää joko koko hiuspohjaan tai paikallisesti alueille, joista hiuksia lähtee. Hiusseerumi ei sisällä hormoneja tai niiden johdannaisia, parabeeneja ja silikoneja eikä sitä ole testattu eläinkokein. Nestemäinen, öljytön hiusseerumi on pakattu helppokäyttöiseen suihkepulloon.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Saksa

Tuotekoodi

4260180219661