Sisältöön
Korres

KORRES Black Pine 4D Yön yli -ihonhoitopakkaus 40ml + 15ml

79,00 €55,30 €
1 436,36 €/l
Alennus vain verkossa

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Uudista ihosi yön aikana! Ihastuttava lahjapakkaus sisältää Black Pine 4D yön yli -hoitonaamion ja seerumin, jotka silottavat ihon tekstuuria, häivyttävät juonteita ja ryppyjä sekä kiinteyttävät ihoa öisen levon aikana. Tuotteet on pakattu kauniiseen, kankaiseen kosmetiikkalaukkuun.

Pakkaus sisältää:

Black Pine 4D yön yli -hoitonaamio 40ml

Erittäin täyteläinen yövoide, joka palauttaa ihon elinvoiman. Kohottaa ja kiinteyttää, silottaa näkyvästi juonteita ja tekee ihosta ihanan täyteläisen yön aikana. Sisältää innovatiivisen 4D BIO-SHAPELIFT™ -teknologian, joka terävöittää kasvojen piirteitä sekä kiinteyttää ja kohottaa ihoa. Runsaasti polyfenoleja sisältävä mustamäntyuute vahvistaa ihoa, tehden siitä sileän ja kimmoisan. Villijamssista ja soijapavusta saatava yhdiste parantaa ihon elastisuutta ja kosteustasoa.

Black Pine 4D yön yli -hoitoseerumi 15ml

Kaksifaasinen yöseerumi, joka silottaa ihon tekstuuria, häivyttää juonteita ja ryppyjä sekä kiinteyttää ihoa öisen levon aikana. Vesifaasin ultratiivistetyt aktiiviaineet parantavat ihon kiinteyttä samalla, kun öljyfaasi ravitsee ja silottaa ihoa tehden siitä kimmoisan ja elinvoimaisen näköisen. Tehoaineina antioksidanttinen mustamäntyuute sekä kasviperäinen glykolihappoa korvaava ainesosa, joka on yhtä tehokas kuin AHA-happo mutta hellävarainen myös herkälle iholle. Tämä 13 aktiiviainetta sisältävä seerumi on voimakkain koskaan kehittämämme Black Pine –koostumus!

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Kreikka

Valmistaja

KORRES S.A. - NATURAL PRODUCTS

Tuotekoodi

5203069124037