Sisältöön
Lancôme

Lancôme Génifique Eye Cream Routine Set ihonhoitopakkaus

59,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Génifique Eye Cream Routine Set sisältää Génifique-silmänympärysvoiteen 15 ml, matkakokoisen Hypnose-maskaran 2 ml, matkakokoisen Génifique-seerumin 10 mlja matkakokoisen Bi-Facil-silmämeikinpoistoaineen 30 ml.

Lancôme Advanced Génifique Yeux on vahvistava ja kosteuttava silmänympärysvoide, joka antaa iholle lisää hehkua. Patentoitu koostumus sisältää pre- ja probioottiuutteita. Iho saa kaunista hehkua. Ihosta tulee vahvempi. Häivyttää tummia silmänalusia ja ohuita juonteita. Sopii herkille silmille. Dermatologisesti ja oftalmologisesti testattu. Voide on koostumukseltaan raikas, kosteuttava ja silkinpehmeä. Se imeytyy ihoon välittömästi ja tekee siitä vahvemman, raikkaan ja pehmeän.

Lancôme Hypnôse-maskara on ihanteellinen ripsiväri, joka antaa ripsille runsautta. Ripsiväri levittyy tasaisesti ja kevyesti jokaiseen ripseen. Tuuheutta voi lisätä lisäämällä useita kerroksia ilman paakkuuntumista, tahmeutta tai varisemista. Kevyesti kaartuvan siveltimen tiheät harjakset helpottavat levittämistä.

Lancôme Advanced Génifique -seerumi on ensimmäinen askel kauniiseen ihoon. Ikonisen seerumin ihanan kosteuttava koostumus imeytyy ihoon nopeasti. Se sopii kaikenikäisille naisille ja kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Advanced Génifique -seerumi perustuu mikrobiomitieteeseen. Mikrobiomi on ihon pinnalla oleva mikro-organismien ekosysteemi. Kun ihon mikrobiomi on tasapainossa, ihosta tulee vahvempi ja se pystyy paremmin puolustautumaan ulkoisilta rasituksilta. Advanced Génifique -seerumi sisältää seitsemän pre- ja probioottiuutteen yhdistelmän, joka tasapainottaa ihon mikrobiomia. Ihanan kosteuttava koostumus, joka sulautuu välittömästi ihoon ja tekee siitä vahvemman, raikkaan ja pehmeän. Antaa iholle hehkua. Iho vahvistuu. Ihosta tulee silkinsileä. Testattu herkällä iholla.

Lancôme Bi-Facil on silmämeikinpoistoaine, joka poistaa kaikenlaisen silmämeikin. Koostumus sopii myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. Lancôme Bi-Facil poistaa silmämeikin hellävaraisesti. Se poistaa myös vedenkestävän ripsivärin jättämättä ihoa rasvaisen tuntuiseksi.

Tuotetiedot
Koko

1KPL

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

L'Oréal

Tuotekoodi

3614273942829