Sisältöön
Tangle Teezer

Tangle Teezer Plant Brush Earthy Purple -selvitysharja

21,90 €17,50 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Suunniteltu kestävää kehitystä kunnioittaen, toimimaan loistavasti.
Se on innovatiivinen, se on vallankumouksellinen, se on kasvipohjaista materiaalia. Seuraavan sukupolven Tangle Teezer selvitysharja, jossa on sama takkuharjan teho, jonka tunnet ja jota rakastat, mutta Plant base -selvitysharja on valmistettu 85 % kestävästi tuotetusta risiiniöljystä. Otimme kestävästi hankitut risiinikasvin siemenet ja tuotimme niistä tehokkaan, pitkäikäisen hiusharjan, joka jättää hiukset sileäksi ja hyvinvoivan näköisiksi. Kasvipohjainen ei tarkoita, että sinun täytyy tinkiä laadusta koska Plant Brush sisältää edelleen ainutlaatuisen kaksikerroksisen harjasteknologiamme, joka on suunniteltu hoitamaan ja selvittämään vaivattomasti hiuksiasi.
Tämä on hyvän suunnittelun ja vastuullisemman tulevaisuuden aikaansaannos.
VINKKI: Älä käytä harjaa lämpötyökalujen kanssa.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Tangle Teezer Ltd.

Käyttöohjeet

Aloita selvittäminen latvasta ja etene kohti päälakea, kunnes hiukset on helppo harjata läpi kauttaaltaan. Jatka harjaamista alaspäin etenevin vedoin tyvestä latvaan.

Börja med att reda ut hårtopparna med borsten för att sedan jobba dig uppåt tills du enkelt kan borsta från hårrötter till toppar utan problem. Fortsätt borsta längs med huvudet och hela håret.

Tuotekoodi

5060926682709

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita