Sisältöön
Sana-sol

Sana-sol Vitanallet D-vitamiini 10µg appelsiini ravintolisä 120kpl/240g

20,50 €
0,17 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Sana-sol Vitanallet D-vitamiini Appelsiini on hyvänmakuinen, päivittäiseen käyttöön soveltuva D-vitamiinilisä pehmeässä ja pureskeltavassa muodossa koko perheelle 3-vuotiaasta alkaen. Päiväannoksessa (1 kpl) on 10 µg D-vitamiinia. Vitanallet D-vitamiini on appelsiininmakuinen ja sokeriton. D-vitamiini toimii luuston hyväksi, sillä se edistää kalsiumin imeytymistä. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän ja lihasten normaalia toimintaa. Sitä tarvitaan myös solujen jakautumiseen. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotetiedot
Ainesosat

Täyteaine (maltitolisiirappi), liivate, happo (sitruunahappo), paprika- ja porkkanatiiviste, luontainen appelsiiniaromi, D-vitamiini (kolekalsiferoli), kasvirasva kookos- ja rapsiöljystä, makeutusaine (sukraloosi), pintakäsittelyaine (karnaubavaha).

Fyllnadsmedel (maltitolsirap), gelatin, syra (citronsyra), paprika- och morotkoncentrat, naturlig apelsinarom, D-vitamin (kolekalciferol), vegetabiliskt fett från kokos- och rapsolja, sötningsmedel (sukralos), ytbehandlingsmedel (karnaubavax).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklarationannos/dos
D-vitamiini10 μg
Alkuperämaa

Sveitsi

Valmistaja

Orkla Care Oy

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos: Aikuisille ja lapsille 3-vuotiaasta alkaen 1 kappale vuorokaudessa. Ei alle 3-vuotiaille. Pureskele Vitanallet ennen nielemistä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Rekommenderad dygnsdos: För vuxna och barn från 3 år 1 st per dygn. Inte för barn under 3 år. Tugga vitaminbjörnen innan du sväljer den. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för små barn. Innehåller sötningsmedel. För stor konsumtion kan ha laxerande effekt.

Säilytys

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Produkten skall förvaras oåtkomligt för små barn.

Tuotekoodi

7070866037796

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita