Sisältöön
DIOR

DIOR Prestige Le Nectar Premier seerumi 30 ml

647,90 €
21 596,67 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Dior Prestige Le Nectar Premier on ensimmäinen seerumi, joka tiivistää ensimmäisten Rose de Granville -nuppujen elinvoiman vaikuttaen ikääntymistä aiheuttavaan tekijään sen alkulähteessä ja korjaten näkyviä ikääntymisen merkkejä.

Ensimmäistä kertaa* Diorin tieteellinen tutkimus on tunnistanut "ikäsignaalin" taustalla olevan aiheuttajan, ikääntymisen todellisen reitin ihon ytimessä. Tämä signaali vahvistaa ikääntymistä aiheuttavaa tekijää ihon kolmessa ulottuvuudessa – täyteläisyys, rakenne ja hehku. Taistellakseen ikääntymistä vastaan sen alkulähteessä Dior lähti vaistomaisesti tutkimaan Rose de Granville -ruusun elinvoimaisuutta: sen "ensimmäisiä ruusuja", ensimmäisiä ruusunnuppuja, jotka pursuavat elämää. Dior aloitti taistelun aikaa vastaan vangitakseen tämän harvinaisen voiman ja korjatakseen kallisarvoiset nuput niiden elinvoimaisimmalla hetkellä.

"Ensimmäisten ruusujen" ja peptidin yhdistelmä loi täydellisen synergian Rosapeptide Premierille. Dior Prestige Le Nectar Premier -seerumin koostumukseen on lisätty runsaasti 99 molekyyliä sisältävää tehokkaasti elinvoimaa antavaa peptidiä, joka auttaa vaikuttamaan ikääntymissignaalin laukaisijaan ja korjaamaan ikääntymisen merkkejä näkyvästi kolmessa ulottuvuudessa: täyteläisyys, rakenne ja hehku.

Kasvojen ääriviivat näyttävät selkeämmiltä, kasvonpiirteet täyteläisemmiltä ja kiinteämmiltä. Iho tuntuu sileämmältä, rypyt näyttävät sileämmiltä ja ihon rakenne tasaisemmalta. Ihosta tulee tasaisempi, ja se saa takaisin nuorekkaan hehkunsa.

*Diorilla.

Tuotetiedot
Koko

30 ml

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901655194

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan