Sisältöön
Biotherm

Biotherm Blue Therapy Set ihonhoitopakkaus

79,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Blue Therapy Red Algae Uplift Day Cream Holiday Set ikääntymisen merkkien torjuntaan. Pakkauksen sisältö: Life Plankton Elixir 7ml, Red Algae Uplift Day Cream 50ml, Red Algae Uplift Night 15ml, Life Plankton Eye 5ml ja naisten kausikosmetiikkalaukku. Arvo 132,58 €.

Blue Therapy Red Algae Uplift Day Cream 50 ml: Kasvojen ääriviivat menettävät ajan myötä selkeyttään, koska ihosta häviää 20-30 ikävuodesta alkaen vuosittain noin yksi % kollageenia ja ihon kiinteys ja kimmoisuus vähenee. Biotherm Blue Therapy Uplift Day on kiinteyttävä ja kosteuttava päivävoide normaalille/sekaiholle. Se antaa iholle kimmoisuutta ja kiinteyttä luontaista alkuperää olevilla kollageeniryhmän peptideillä sekä Red Algae -uutteella, joka tunnetaan nimellä Rodophycea ja jota kerätään Atlantin rannikolta. Ihon juonteet ja rypyt näyttävät madaltuneemmilta ja iho on saanut lisää luonnollista hehkua.

Life Plankton Elixir 7 ml: Biotherm Life Plankton Elixir on uudistava seerumi kaikille ihotyypeille ja ikäryhmille. Se on kaikkien ihonhoitorutiinien ensimmäinen vaihe kohti kaunista ja hoidettua ihoa. Jo 8 päivän käytön jälkeen ihon kunto paranee näkyvästi ja iho vahvistuu. Ajan myötä iho näyttää kiinteämmältä ja sileämmältä, ohuet juonteet vähenevät ja iho näyttää nuorekkaammalta. Ihosta tulee pehmeä, joustava ja kosteutettu ja se saa uutta hehkua.

Blue Therapy Eye 5 ml: Biotherm Life Plankton Eye on silmänympärysvoide, joka vahvistaa silmänympärysihoa päivän rasituksia vastaan sekä tasoittaa silmänympärysihoa. Jo 8 päivän kuluttua silmänympärysiho on selvästi uudistunut. Ajan myötä ohuet juonteet häviävät ja tummat silmänympärykset vähenevät. Kevyt geelivoide jättää ihon raikkaaksi ja hehkuvaksi. Sisältää viisi % Life Planktonin probioottifraktioita – Biothermin ainutlaatuisen, luonnollista alkuperää olevan nimikkoainesosan, joka tunnetaan uudistavista ominaisuuksistaan.

Blue Therapy Red Algae Uplift Night Cream 15 ml: Kasvojen ääriviivat menettävät ajan myötä selkeyttään, koska ihosta häviää 20-30 ikävuodesta alkaen vuosittain noin yksi % kollageenia ja ihon kiinteys ja kimmoisuus vähenee. Biotherm Blue Therapy Uplift Night on kiinteyttävä ja miellyttävä yövoide kaikille ihotyypeille. Se antaa iholle kimmoisuutta ja kiinteyttä kollageeniryhmän peptideillä sekä Red Algae -uutteella, joka tunnetaan nimellä Rodophycea ja jota kerätään Atlantin rannikolta.

Blue Therapy Red Algae Holiday Set sisältää sekä yö- että päivävoiteen sisältävän ihonhoitorutiinin.

Käytä Life Plankton Elixiriä vastapuhdistetulle iholle. Se on jokaisen ihonhoitorutiinin ensimmäinen vaihe kauniin ja hyvin hoidetun ihon saavuttamiseksi. Sen jälkeen voit käyttää Blue Therapy Eye -silmänympärysvoidetta herkän silmänympärysihon kosteuttamiseen. Taputtele kevyesti sormenpäällä.

Käytä aamulla Blue Therapy Uplift day -tuotetta ja illalla Blue Therapy Uplift Night -tuotetta. Lisää kosteutta pitkän päivän jälkeen levittämällä iholle paksu kerros ennen nukkumaanmenoa.

Tuotetiedot
Koko

1KPL

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

L'Oréal

Tuotekoodi

3614274107975