Sisältöön
Biotherm

Biotherm Aquasource Hyalu Plump ihonhoitopakkaus

49,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Aquasource Hyalu Plump Gel Holiday Set kosteuttaa ja antaa iholle hehkua. Pakkauksen sisältö: Life Plankton Elixir 7ml, Aquasource Gel 50ml, Biosource Purifying Foaming Cleanser 50 ml, Life Plankton Eye 5ml ja naisten kausikosmetiikkalaukku. Arvo 76,88 €.

Aquasource Hyalu Plump Gel 50 ml: Biothermin Aquasource Hyalu Plump Gel on raikas ja kosteuttava geelimäinen päivävoide normaalille/sekaiholle. Aquasource Hyalu Plump Gel kosteuttaa ihoa välittömästi ja jopa 48 tunnin ajan luonnollisen kosteuttavan hyaluronihapon ansiosta. Se auttaa säilyttämään ihon kosteuden. Päivävoide sisältää myös Biothermin ainutlaatuisen nimikkoainesosan, luontaista alkuperää olevan Life Plankton -probioottifraktion. Iho tuntuu miellyttävältä, rauhoittuneelta, täyteläisemmältä ja virkistyneeltä.

Life Plankton Elixir 7 ml: Biotherm Life Plankton Elixir on uudistava seerumi kaikille ihotyypeille ja ikäryhmille. Se on kaikkien ihonhoitorutiinien ensimmäinen vaihe kohti kaunista ja hoidettua ihoa. Jo 8 päivän käytön jälkeen ihon kunto paranee näkyvästi ja iho vahvistuu. Ajan myötä iho näyttää kiinteämmältä ja sileämmältä, ohuet juonteet vähenevät ja iho näyttää nuorekkaammalta. Ihosta tulee pehmeä, joustava ja kosteutettu ja se saa uutta hehkua.

Biosource Purifying Foaming Cleanser (Normal to Combination Skin) 50 ml: Biotherm Biosource Softening Foaming Cleanser on puhdistusvaahto, joka puhdistaa ihon ja poistaa meikin. Tekee ihosta puhtaan, pehmeän ja miellyttävän tuntuisen. Kuivalle iholle.

Life Plankton Eye Cream 5ml: Biotherm Life Plankton Eye on silmänympärysvoide, joka vahvistaa silmänympärysihoa päivän rasituksia vastaan sekä tasoittaa silmänympärysihoa. Jo 8 päivän kuluttua silmänympärysiho on selvästi uudistunut. Ajan myötä ohuet juonteet häviävät ja tummat silmänympärykset vähenevät. Kevyt geelivoide jättää ihon raikkaaksi ja hehkuvaksi. Sisältää viisi % Life Planktonin probioottifraktioita – Biothermin ainutlaatuisen, luonnollista alkuperää olevan nimikkoainesosan, joka tunnetaan uudistavista ominaisuuksistaan.

Tuotteet on koottu Women Holiday Pouch -laukkuun.

Aquasource Hyalu Plump Holiday Set sisältää monipuolisen ihonhoitorutiinin. Puhdista iho ensin Biosource Purifying Foaming Cleanserilla ja käytä sen jälkeen Life Plankton Elixiriä kauniin ja hyvin hoidetun ihon aikaansaamiseksi. Kosteuta herkkää silmänympärysihoa Life Plankton Eyellä, jota taputellaan kevyesti silmien ympärille. Kosteuta lopuksi Aquasource Hyalu Plump Gel -geelillä.

Tuotetiedot
Koko

1KPL

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

L'Oréal

Tuotekoodi

3614274104424