Sisältöön
Biotherm

Biotherm Blue Therapy Retinol Set ihonhoitopakkaus

79,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Blue Therapy Pro-Retinol Multi-Correct Cream Holiday Set ryppyihin ja ohuisiin juonteisiin.
Pakkauksen sisältö: Biotherm Retinol- voide 50ml, Life Plankton Elixir seerum 7ml, Biotherm Nuit -yövoide 15ml, Life Plankton Eye silmänympärysvoide 5ml ja lahjapussi. Arvo 130,28 €.

Blue Therapy Pro-Retinol Multi-Correct Cream 50 ml: Biotherm Blue Pro-Retinol Cream on kosteuttava päivävoide, joka häivyttää pigmenttiläiskiä, juonteita ja ryppyjä. Iho tuntuu sileämmältä, kiinteltä ja miellyttävämmältä. Voide kosteuttaa ja tekee ihosta täyteläisen, jolloin iho vaikuttaa sileältä, hyvinvoivalta, nuorekkaalta ja heleältä. Voide sisältää pro-retinolia ja Biothermin ainutlaatuista ainesosaa, Life Planktonin probioottisia fraktioita, jotka auttavat ihon uudistumista ja vaikuttavat ihoa uudistavasti. Voiteen koostumus on kevyen geelimäinen, nopeasti imeytyvä. ja kaikille ihotyypeille sopiva. Voiteessa on mieto tuoksu. Levitä puhtaalle iholle aamuisin kasvoille ja kaulalle. Vältä tuotteen joutumista silmänympärysiholle. Uuden ja vastuullisemman pakkauksen kannessa on 100 % kierrätysmuovia ja lasipurkissa 40 % kierrätyslasia. Rasiassa ei ole sellofaania.

Life Plankton Elixir 7 ml: Aloita aina Life Plankton Elixir -seerumilla, joka hoitaa ja uudistaa ihoa. Seerumi kosteuttaa ja vahvistaa ihoa sekä antaa iholle näkyvästi parempaa vointia ja hehkua jo 8 päivässä. Levitä seerumia aamuin illoin puhdistetulle iholle mukana tulevan pipetin avulla. Kevyt ja raikas koostumus imeytyy nopeasti ihoon eikä tee ihosta rasvaisen tuntuista. Käytä sen jälkeen oman ihosi tarpeisiin sopivaa kasvovoidetta.

Blue Therapy Eye 5 ml: Blue Therapy Eye on anti-ageing-silmänympärysvoide, joka vähentää ryppyjen ja silmäpussien erottuvuutta ja saa katseen näyttämään pirteämmältä. Levitä silmänympärysiholle. Anti-ageing-silmänympärysvoide, joka vähentää ryppyjen ja silmäpussien erottuvuutta ja saa katseen näyttämään pirteämmältä.

Blue Therapy Night 15 ml: Blue Therapy Night on anti-ageing-yövoide naisille, jotka haluavat kohdennettua ihonhoitoa. Se saa ihon tuntumaan pehmeämmältä, tasaisemmalta ja kiinteämmältä. Kaikille ihotyypeille. Yöllä nukkuessa iho ottaa lisähoitoa paremmin vastaan ja saa parhaan hyödyn ravitsevasta yövoiteesta. Koostumus tekee ihosta pehmeämmän ja antaa sille uutta hehkua. Voide sisältää Life Plankton™ -ainesosaa, joka on peräisin Ranskassa sijaitsevista kuumista lähteistä. Levitetään iltaisin puhdistuksen jälkeen kasvojen ja kaulan iholle. Vältä tuotteen joutumista silmänympärysiholle.

Tuotteet on pakattu Biothermin lahjapussiin.

Tuotetiedot
Koko

1KPL

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

L'Oréal

Tuotekoodi

3614274104417