Sisältöön
Biotherm

Biotherm Lait Corporel Holiday Set vartalonhoitopakkaus

35,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Lait Corporel Holiday -setti vartalosi hoitoon. Pakkauksen sisältö: Lait De Douche suihkugeeli 200ml + Lait Corporel 20ml + Biomains 20ml.

Lait de Douche 200ml: Biotherm Lait De Douche Cleansing Shower Milk on Biothermin ensimmäinen kylpymaito sitrushedelmien esansseilla. Saippuaton maitomainen koostumus sisältää erittäin kosteuttavia ainesosia, jotka puhdistavat ihon hellävaraisesti. Biotherm Lait de douche Cleansing Shower Milk tuoksuu klassiselta sitrukselta ja tuntuu silkinpehmeältä ja täysin kosteutetulta käytön jälkeen. Se sisältää oliiviöljyä, kosteuttavia aineita ja E-vitamiinia. Lisäksi siinä ei ole parabeeneja.

Lait Corporel L'Original 20ml: Biotherm Lait Corporel L'Orginal on raikas vartalovoide, joka kosteuttaa ihoa 48 tunnin ajan, imeytyy nopeasti ja vahvistaa ihon suojakerrosta ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Sopii kaikille ihotyypeille.

Biomains 20ml: Biomains Hand Cream on kosteuttava ja ravitseva käsivoide kuivien käsien ja kynsien hoitoon. Koostumus pitää kädet pehmeinä ja sileinä. Vedenkestävä voide sisältää Life Planktonia™, joka on peräisin Ranskan Pyreneiden lämpimistä termisistä lähteistä. Voide tunnetaan rauhoittavista ominaisuuksistaan ja se sisältää antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Mieto ja miellyttävä tuoksu. Voide ei rasvoita, imeytyy nopeasti ja jättää kädet hoidetuiksi ja raikkaan tuntuisiksi.

Tuotetiedot
Koko

1KPL

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

L'Oréal

Tuotekoodi

5414726067462

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita