Sisältöön
Biotherm

Biotherm Aquasource Cica Nutri Set ihonhoitopakkaus

49,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Aquasource Cica Nutri Cream Holiday Set kosteuttaa tehokkaasti ihoasi.
Pakkauksen sisältö: Sisältää Life Plankton Elixir 7ml, Aquasource Cica Nutri Cream 50ml, Biosource Softening Foaming Cleanser 20ml, Life Plankton Eye 5ml ja naisten kausikosmetiikkalaukku. Arvo 89,00 €.

Aquasource Cica Nutri Cream (kuiva iho) 50 ml: Biotherm Aquasource Cica Nutri on täyteläinen ja kosteuttava päivävoide kuivalle iholle. Aquasource Cica Nutri kosteuttaa ihoa välittömästi ja jopa 48 tunnin ajan. Aquasource Cica Nutri sisältää rohtosammakonputkea (Centella Asiatica), joka tunnetaan rauhoittavista ja hoitavista ominaisuuksistaan, sekä Biothermin ainutlaatuisen nimikkoainesosan, luonnollista alkuperää olevia Life Plankton -probioottifraktioita. Iho tuntuu miellyttävältä, pehmeältä ja saa uutta hehkua.

Life Plankton Elixir 7 ml: Biotherm Life Plankton Elixir on uudistava seerumi kaikille ihotyypeille ja ikäryhmille. Se on kaikkien ihonhoitorutiinien ensimmäinen vaihe kohti kaunista ja hoidettua ihoa. Jo 8 päivän käytön jälkeen ihon kunto paranee näkyvästi ja iho vahvistuu. Ajan myötä iho näyttää kiinteämmältä ja sileämmältä, ohuet juonteet vähenevät ja iho näyttää nuorekkaammalta. Ihosta tulee pehmeä, joustava ja kosteutettu ja se saa uutta hehkua.

Biosource Softening Foaming Cleanser (kuiva iho) 20 ml: Biotherm Biosource Softening Foaming Cleanser on puhdistusvaahto, joka puhdistaa ihon ja poistaa meikin. Tekee ihosta puhtaan, pehmeän ja miellyttävän tuntuisen. Kuivalle iholle.

Life Plankton Eye Cream 5ml: Biotherm Life Plankton Eye on silmänympärysvoide, joka vahvistaa silmänympärysihoa päivän rasituksia vastaan sekä tasoittaa silmänympärysihoa. Jo 8 päivän kuluttua silmänympärysiho on selvästi uudistunut. Ajan myötä ohuet juonteet häviävät ja tummat silmänympärykset vähenevät. Kevyt geelivoide jättää ihon raikkaaksi ja hehkuvaksi. Sisältää viisi % Life Planktonin probioottifraktioita – Biothermin ainutlaatuisen, luonnollista alkuperää olevan nimikkoainesosan, joka tunnetaan uudistavista ominaisuuksistaan.

Tuotteet on koottu Women Holiday Pouch -laukkuun.

Aquasource Cica Nutri Holiday Set sisältää monipuolisen ihonhoitorutiinin. Puhdista iho ensin Biosource Purifying Foaming Cleanserilla ja käytä sen jälkeen Life Plankton Elixiriä kauniin ja hyvin hoidetun ihon aikaansaamiseksi. Kosteuta herkkää silmänympärysihoa Life Plankton Eyellä, jota taputellaan kevyesti silmien ympärille. Kosteuta lopuksi Aquasource Cica Nutri cream -voiteella.

Tuotetiedot
Koko

1KPL

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

L'Oréal

Tuotekoodi

3614274104431