Sisältöön
Vida

Vida Auringonhattu + C ravintolisä 50 ml

4,70 €
94,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vida Auringonhattu + C 50 ml sisältää perinteistä Echinacea-uutetta sekä C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Vida Auringonhatussa käytetään kahden sukulaiskasvin, punahatun (Echinaceae purpurea) sekä kaitapäivänhatun (Echinaceae angustifolia) uutteita. Molempia kutsutaan yleisnimellä auringonhattu. Echinacea angustifolia tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Echinacea purpurea rauhoittaa kurkkua sekä lievittää kurkun ja nielun ärsytystä. Auringonhattu on paljon käytetty kasviuute, joka sopii kuuriluonteiseen käyttöön.

Tuotetiedot
Ainesosat

Auringonhattu-uute (Echinacea purpurea, E. angustifolia; alkuperä: muu kuin eu), C-vitamiini (natriumaskorbaatti). Alkoholipitoisuus 52 til-%.

Solhatt extrakt (Echinacea purpurea, E.angustifolia; ursprung: icke-eu), C-vitamin (natriumaskorbat). Alkoholhalt 52 vol-%.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Tanska

Valmistaja

Leader Foods Oy

Käyttöohjeet

20 tippaa (1 ml) vedellä laimennettuna 3-5 kertaa päivässä. Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Käyttöä ei suositella, jos on allerginen mykerökukkaisille kasveille, kuten kehäkukille tai päivänkakkaroille. Käyttöä ei suositella, jos on allerginen mykerökukkaisille kasveille, kuten kehäkukille tai päivänkakkaroille.

20 droppar (1ml) utspädda med vatten 3-5 gånger per dag. Ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Dosering får ej överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn. Användningrekommenderas inte om man är allergisk mot korgblommiga växter, t.ex. ringblommor eller prästkragar.

Säilytys

Huoneenlämmössä.

I rumstemperatur.

Tuotekoodi

6430080441426