Sisältöön
Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent Lash Clash meikkipakkaus

47,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hemmottele itseäsi tai läheistäsi tällä ylellisellä lahjalla, joka on koristeltu YSL Beautén kultaisilla lehdillä ja tarjoaa ihanan kullanhohtoisen elämyksen. Tämä pakkaus sisältää Mascara Lash Clash -ripsivärin 7,5 ml ja Mini Rouge Pur Couture Lipstick RM -huulipunan. Arvo 63 euroa.

LASH CLASH
YSL Beautyn uusi mullistava ripsiväri. Couture-ripsiväri, joka antaa äärimmäistä kerrostettavaa tuuheutta ja intensiivisen lopputuloksen. Suurikokoinen ripsiväriharja ja hajusteeton, maskaran koostumus antavat äärimmäisen mustan värin, joka kestää koko päivän. Massiivisessa kaksoiskartioharjassa on lisäkoostumusta, joka peittää ripset syvänmustalla pigmentillä vain yhdellä kerroksella. Tällä tuuheuttavalla koostumuksella saat vaihtelevaa voimakkuutta 1-5 vedolla. Lash Clash on pakattu tyylikkääseen YSL-pakkaukseen, joka tekee siitä äärimmäisen ylellisen tuotteen, joka on pakko saada. YSL Beautyn Ourika Community Gardens -puutarhasta peräisin oleva hajusteeton Lash Clash -koostumus sisältää iris florentina -uutetta, joka stimuloi ja suojaa dermaproteiinien synteesiä päivästä toiseen ja auttaa ripsiä pysymään aina joustavina, pehmeinä ja terveinä.

ROUGE PUR COUTURE
Tämä ajaton satiinihuulipuna tarjoaa täyteläistä ja ylellistä väriä tunnusomaisissa sävyissä. ROUGE PUR COUTURE tuo huulille ylellisen runsaspigmenttisen värin ja hehkuvan satiininhohtoisen lopputuloksen yhdellä vedolla. Pitkäkestoiset ja peittävät sävyt couture-tyylisessä jalokivimäisessä pakkauksessa, koristeltu YSL-logolla.

Tuotetiedot
Koko

1KPL

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

L'Oréal

Tuotekoodi

3614274092929