Sisältöön
North Outdoor

North Outdoor Intense Pro aluskerraston paita

74,95 €
väri:BV1 Blueberry teal
Valittu koko:S

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

INTENSE PRO -malliston miesten aluskerroksen paita on loistava valinta viileän kelin sykettä nostavaan ulkoliikuntaan. Virtaviivainen malli ja sporttinen leikkaus takaavat kerrastopaidan täydellisen istuvuuden. Kerrastopaita on takaa pidempi ja muotoiltu, joka estää kylmäsiltaa muodostumasta selkään. Erittäin miellyttävän tuntuinen premium-neulos on valmistettu hyvin ohuista merinovillakuiduista. 17,2 mikronin merinovillainen kerrastopaita on erityisen kutittamaton.

Merinovilla ei ole koskaan tuntunut näin hyvältä! Huippulaadukkaat INTENSE PRO -merinovaatteet on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Vaatteiden ylellisen pehmeä ja ohut neulos on kuin toinen iho. Tuote kestää hyvin konepesun, mutta harvoin tarvitsee sitä. Antibakteerinen merinovillavaate puhdistaa itsensä tuuletuksen aikana, mikä vähentää vesipesun tarvetta.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

PYKA OY

Pesu- ja hoito-ohjeet

Vesipesu enintään 30 °C. Erittäin varovainen ohjelma. Valkaisu kielletty. Rumpukuivaus kielletty. Silitys enintään 150 °C. Kemiallinen pesu sallittu tetrakloorieteenillä.

Materiaali

83 % merinovilla, 12 % kierrätetty polyamidi, 5 % elastaani

Mallinumero

N11019BV1

Tuotekoodi

6438442085066

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita