Sisältöön
WMF

WMF lintusakset 23 cm

59,90 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Olipa kyse raa’asta, keitetystä tai paistetusta lihasta, WMF-lintusakset ovat ehdoton apuväline riistan ja siipikarjan nylkemiseen, paloitteluun ja viimeistelyyn. Kaarevat terät helpottavat leikkaamista. Sakset soveltuvat myös pienten luiden leikkaamiseen. Lintusaksien terät on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta Cromargan® 18/10 -teräksestä. Kahvat on valmistettu muovista. Terien lukitus varmistaa turvallisen säilytyksen. Kestää konepesun. Pituus 23 cm.

Kun tuotteen valmistusmateriaalin pitää olla korkealaatuista, kestävää ja kiiltonsa vuodesta toiseen säilyttävää, on luonnollinen valinta WMF:n ruostumaton Cromargan® 18/10 -teräs. Cromargan® on rekisteröity tavaramerkki, joka varmistaa sen, että WMF:n Cromargan®-teräs eroaa muusta ruostumattomasta teräksestä. Sen valmistusprosessit ovat tehokkaat ja korkealaatuiset. Cromargan®-teräksen laatua valvotaan tarkasti ja säännöllisesti, jolloin siitä valmistetut tuotteet täyttävät jatkuvasti niille asetetut vaatimukset. Lisäksi Cromargan®-teräs on erittäin kestävää naarmuuntumista ja kulumista vastaan sekä täysin ruosteenkestävää. Se ei kerää lainkaan makuja ja kestää myös ruoan happoja. Cromargan®-teräs valmistetaan Saksassa. WMF on yksi maailman johtavista ruostumattomien terästuotteiden valmistajista ja se on tuottanut vuodesta 1853 lähtien korkealaatuisia ja käteviä keittiö- ja kodintarviketuotteita. WMF on voittanut monia kansainvälisiä muotoilupalkintoja sekä tuotesuunnittelusta että toimivuudesta, erityisesti paistinpannuihin, kattiloihin ja Cromargan®-teräksen valmistukseen liittyen.

Tuotetiedot
Väri

Musta

Koko

23 cm

Muut ominaisuudet

keittiösakset erityisesti siipikarjan käsittelyyn
kaarevat terät
ruostumatonta Cromargan® 18/10 -terästä
kädensijat muovia
saksenterien lukitus
pituus 23 cm

Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

WMF Group GmbH

Pesu- ja hoito-ohjeet

Ennen ensimmäistä käyttökertaa:
Poista kaikki pakkausmateriaalit, etiketit, tarrat ja merkit.
Pese ruoanvalmistusväline lämpimällä saippuavedellä, ja huuhtele ja kuivaa se huolellisesti pehmeällä liinalla tai talouspaperilla.
Suositellaan käsinpesua.

Materiaali

ruostumaton teräs, muovi

Mallinumero

1883206030

Tuotekoodi

4000530605092

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan