Sisältöön
Remington

Remington hiustenkuivain ONE Dry & Style

69,95 €55,96 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Remington ONE Dry and Style -hiustenkuivaajalla luot haluamasi tyylin neljän lisäosan avulla: tarkka ilmankeskitin, irtohiusten taltuttaja, hellävaraisesti kuivaava diffuusori ja kiharat erotteleva diffuusori.

Remington ONE -hiustenkuivaajan jopa 120 km/h:n puhallusopeus tehostaa kuivumista 25 % Thermacare-anturi säädellessä ilman lämpötilaa ja suojaten hiusta äärimmäiseltä kuumuudelta. 8 eri lämpötila/puhallusnopeusyhdistelmän avulla on mahdollista valita juuri oikea lämpö ja teho omalle hiustyypille.

Miksi muotoillla useammalla kuin YHDELLÄ laitteella? Remington ONE Dry and Style -hiustenkuivaajassa on kaikki, mitä tarvitsevat näyttääksesi parhaimmalta ja tyylikkäältä, sileä- tai kiharahiuksiselta itseltäsi.

Remington ONE Dry and Style -hiustenkuivaajassa on neljä eri muotoiluominaisuutta: tarkasti muotoileva ilmankeskitin, irtohiusten taltuttaja, hellävaraisesti kuivaava diffuusori ja kiharat erotteleva diffuusori.

Tarkasti muotoileva ilmankeskittäjä ja irtohiusten taltuttaja hiusten silotukseen sekä lempeästi kuivaava diffuusori ja erotteleva diffuusori luonnollisille kiharoille ja laineille. 25 % nopeampi kuivaus. 8 lämpö/puhallusnopeusyhdistelmällä sekä äärimmäiseltä kuumuudelta suojaavalla Thermacare-anturilla.

Neljä muotoiluominaisuutta
Remington ONE Dry and Style -hiustenkuivaaja auttaa sinua saavuttamaan haluamasi tyylin neljällä lisäosalla, jotka on suunniteltu taltuttamaan irtohiuksia, silottamaan pörröisyyttä, erottelemaan kiharoita luonnollisesti ja nopeuttamaan kuivausaikaa.

- Tarkka muotoilukeskitin: Keskittää ilman ohjaten sen tarkasti pyöröharjaan luomaan kuohkean föönauksen, tai lapioharjaan sileää, suoremman näköistä lopputulosta varten.
- Irtohiusten taltuttaja: Suunniteltu käytettäväksi kuiville hiuksille. Tämä on "go-to" -viimeistelytyökalu sileisiin ja suoriin hiustyyleihin. Lisäosa tasoittaa ja piilottaa ärsyttävät irtohiukset, jolloin lopputulos on näkyvästi 90 % sileämpi.
- Hellävaraisesti kuivaava diffuusori: Jos sinulla on kiharat tai laineikkaat hiukset, hellävaraisesti kuivaava diffuusori auttaa nopeuttamaan hiusten luonnollista kuivumista. Se on 4 x nopeampi kuin ilmakuivaus ja sopii erinomaisesti silloin, kun sinulla on kiire. Pidä diffuusoria paikallaan hiusten pinnassa ja latvoissa, ja anna kevyen ilmavirran kuivattaa kiharat tai laineet hellävaraisesti niiden luonnollista muotoa ja rakennetta kunnioittaen.
- Kiharat erotteleva diffuusori: Jos haluat erotella luonnolliset kiharasi ja laineesi, lisää magneettiset piikit diffuusoriin. Tämä perinteinen kiharoita erotteleva lisäosa on kestosuosikki luonnollisten kiharoiden ja laineiden korostamiseen ja mm. Curly Girl -metodin tueksi.

Tehokas 2000 W:n moottori.
Miksi käyttäisit enemmän aikaa hiusten kuivaamiseen kuin on tarpeen? Ammattilaatuinen 2000 W:n moottoriteho tuottaa jopa 120 km/h:n ilmanopeuden, mikä nopeuttaa kuivumista 25 %.

Tupla-ionisointi
Luo Remington ONE -hiustenkuivaajalla sileä, kiiltävä lopputulos jokaisella föönauskerralla! Kaksoisionijärjestelmä luovuttaa jopa 80 miljoonaa ionia^ hiuksiisi joka kerta kuivauksen yhteydessä, mikä takaa sileän lopputuloksen.

Thermacare-sensori
Menneet ovat ajat, jolloin piti huolehtia lämpömuotoiluvaurioista. Remington ONE Style & Dry -hiustenkuivaajan sisällä oleva Thermacare-sensori säätelee jatkuvasti ilman lämpötilaa suojaten hiuksiasi äärimmäiseltä kuumuudelta muotoilutuloksesta tinkimättä.

8 lämpö- ja nopeusyhdistelmää
Hiustyypistäsi riippumatta voit luoda omat hiustenkuivausrutiinisi 8 eri lämpö- ja nopeusasetuksen yhdistelmällä, jotka mahdollistavat tarkan ja yksilöllisen lopputuloksen.

Kompakti koko
Remington ONE Style & Dry on kevyt ja kompakti hiustenkuivaaja, jossa on lyhyt ja tasapainoinen runko. Muotoilu parantaa föönin hallintaa - muotoilitpa sitten keskittimellä ja harjalla tai erottelemalla kiharoita diffuusorilla. Hiusten kuivaaminen on miellyttävämpää ilman "käsivarsisärkyä".

Lock-In Cool shot -viileäpuhallus
Lukitse haluamasi tyyli kestäväksi hiuksiisi viileän ilmavirran tuovalla Cool Shot -toiminnolla.

Ripustuslenkki, jossa on integroitu johdon säilytys
Säilytä hiustenkuivaaja ja sen johto kätevästi käyttökertojen välillä integroidulla johdon säilytyksellä varustetun ripustuslenkin avulla.

Ylellinen säilytyspussi
Tyylikäs säilytyspussi suojaa hiustenkuivaajaa ja pitää kaikki lisälaitteet yhdessä paikassa - sopii erinomaisesti säilytykseen kotona tai matkalle mukaan otettavaksi.

3+1 vuoden takuu
Varmista Remington ONE Dry and Style -hiustenkuivaajallesi 3+1 vuoden takuu! Rekisteröitymällä Remington kotisivuilla 28 päivän kuluessa, voit pidentää 3 vuoden vakiotakuuta yhdellä extra-vuodella.

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

Ammattilaatuinen hiustenkuivaaja, jossa on neljä lisäosaa tarkkuutta vaativaan muotoiluun, irtohiusten taltuttamiseen ja luonnolliseen kiharoiden ja laineiden erotteluun.
Tarkka muotoilukeskitin
Irtohiusten taltuttaja
Hellävaraisesti kuivaava diffuusori
Kiharat erotteleva diffuusori
Tehokas 2000W moottori
Tupla-ionisointi
Thermacare-sensori
8 lämpö- ja nopeusyhdistelmää
Kompakti koko
Lock-in cool shot -viileäpuhallustoiminto
Ripustuslenkki, jossa integroitu johdon säilytys
Mukana ylellinen säilytyspussi
3 vuoden takuu + 1 lisävuosi rekisteröitymällä Remington kotisivuilla

Takuu

Takuu 3 vuotta/Garanti 2 år

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

5038061152227