Sisältöön
Remington

Remington monitoimitrimmeri ONE Total Body

89,95 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Toisin kuin muissa monitoimitrimmereissä, Remington ONE Total Body Multi-groomerissa on neljä tehokasta, täysikokoista lisäosaa, jotka hoitavat erilaiset ihokarvojen ja hiusten muotoilutarpeet tuloksista tinkimättä. Täysikokoisella teräsverkollisella parranajokoneella saat tarkan parranajotuloksen 3 kertaa nopeammin, 38 mm:n T-terällä varustettu trimmeri on 20 % leveämpi, joten voit siistiä hiuksesi tai partasi helposti ja nopeasti. Täysikokoinen vartalokarvatrimmeri on suunniteltu erityisesti koko vartalon ihokarvojen vaivattomaan trimmaukseen. Suorassa ja kapeassa nenä-, korva- ja kulmakarvatrimmerissä on mikroterä, joka sopii täydellisesti hankalissa paikoissa olevien karvojen trimmaamiseen. Laite on 100 % vedenkestävä, joten voit käyttää sitä kätevästi suihkussa, kun haluat säästää aikaa. Nopeasti ladattavassa, johdottomassa Remington ONE Total Body -monitoimitrimmerissä on kaikki, mitä tarvitset, jotta voit ylläpitää tyyliäsi missä tahansa. Laite on varustettu USB-C-latauksella ja säilytyspussilla.

18-in-1 päästä varpaisiin.
Nauti vaivattomasta ihokarvojen ja hiusten muotoilusta kätevällä all-in-one-laitteella, jossa on 4 tehokasta, täysikokoista teräosaa ja 14 erilaista kampaosaa. Saat kaiken tarvitsemasi erilaisiin trimmaus- ja muotoilutarpeisiin päästä varpaisiin, suorituskyvystä tinkimättä.

4 täysikokoista teräosaa:
- Täysikokoinen teräverkollinen parranajokone takaa 3x nopeamman parranajon. Ajopää mukautuu tarkasti kasvonmuotoihin ihoa myötäillen, eikä yksikään karva jää ajamatta.
- 38 mm:n Premium T-terä on 20 % leveämpi jotta voit trimmata vartalokarvat ja hiukset sekä muotoilla parran nopeasti ja helposti.
- Vartalokarvatrimmerissä on 3x enemmän leikkuuteriä, joten se tarjoaa äärimmäisen tarkan lopputuloksen.
- Suorassa ja kapeassa hygieniatrimmerissä on 4x suurempi trimmauspää herkkien nenän ja korvien alueiden karvojen tarkkaan ja miellyttävään trimmaamiseen sekä kulmakarvojen siistimiseen.

14 kampaosaa:
- Säädettävä sänkikampa (1mm-5mm) – yksi helppokäyttöinen kampa, joka tarjoaa 0,5 mm:n välein porrastetun säädön 1,5 mm:stä 5 mm:iin. Määritä trimmauspituus sopimaan täydellisesti omiin tarpeisiisi kätevästi säädintä kääntämällä.
- 9 eri mittaista kiinteää kampaa (1,5-25 mm) parran, hiusten ja vartalon ihokarvojen trimmaamiseen ja muotoiluun. Käytön helpottamiseksi kammat on merkitty parturointimerkinnöin #0 - #8, sekä millimetreinä ja tuumina.

- 3 vartalokampaa (1 mm, 3 mm ja 5 mm) - nämä kaksipuoliset kammat kiinnittyvät kätevästi vartalokarvatrimmeriin, joten voit helposti leikata pidemmät vartalokarvat haluamaasi pituuteen.
- Kaksipuolinen kulmakarvakampa (3mm & 6mm) - ihanteellinen täydellisesti hoidettuja kulmia varten. Tämä käteväkäyttöinen kaksipuolinen kampa kiinnittyy hygieniatrimmeriin. Sen toisella puolella voit trimmata kulmakarvat 6 mm:n ja toisella puolella 3 mm:n mittaan.

2x enemmän tehoa
Remington ONE Total Body Multi-groomer on 2x tehokkaampi kuin tavallinen monitoimitrimmeri, mikä takaa luotettavan ja nopean leikkuutehon.

100 % vedenkestävä
Kätevä käyttää märkänä tai kuivana. Helppo puhdistaa! Parranajo ja trimmaaminen on helppo tehdä kostealle iholle suihkussa tai kuivana peilin edessä. Laite on nopea ja hygieninen puhdistaa juoksevan veden alla jokaisen käytön jälkeen.

Jopa 60 minuuttia ajoaikaa langattomasti
Monitomitrimmeri hoitaa homman luotettavasti ilman huolta virran loppumisesta kesken. Jopa 60 minuutin langaton käyttö takaa riittävästi aikaa suorittaa trimmasrutiini päästä varpaisiin.

2 tunnin lataus
Nopea kahden tunnin latausaika vie tehokkaasti nollavirrasta täyteen ladattuun tilaan - ihanteellinen kiireiseen elämään.

5 minuutin pikalataus
Haluatko näyttää parhaalta juuri nyt? ONE-monitoimitrimmerissä on 5 minuutin pikalataustoiminto, joka antaa nopeasti lisää virtaa.

LED-merkkivalot
Palaa latauksen aikana ja näyttää yhdellä silmäyksellä jäljellä olevan akun käyttöajan.

USB-C-lataus
Voit ladata akkua vaivattomasti missä vain liittämällä laitteen mihin tahansa USB-latausporttiin.

Säilytyspussi
Säilytä kaikki lisäosat kätevästi tyylikkäässä pussissa. Täydellinen helppoon säilytykseen ja matkustamiseen.

3+1 vuoden takuu
Varmista monitoimitrimmerillesi 3+1 vuoden takuu! Rekisteröitymällä Remington kotisivuilla 28 päivän kuluessa, voit pidentää 3 vuoden vakiotakuuta yhdellä extra-vuodella.

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

18-in-1-muotoilua 4 täysikokoisen teräosan ja 14 kamman avulla
4 täysikokoista teräosaa: Täysikokoinen teräverkollinen parranajokone
38mm Premium T-terä
Suora ja kapea hygieniatrimmeri
14 kampaosaa: Säädettävä sänkikampa (1 mm-5 mm)
9 kiinteää kampaa (1,5-25 mm)
3 kampaa vartalokarvoille (1mm, 3mm & 5mm)
Kaksipuolinen kulmakarvakampa (3mm & 6mm)
2x enemmän tehoa^^
100% vedenkestävä
Jopa 60 minuutin langaton käyttö
2 tunnin latausaika
5 minuutin pikalataus
3-vaiheinen LED-merkkivalo
USB-C-lataus
Säilytyspussi
3 vuoden takuu + 1 lisävuosi rekisteröitymällä Remington kotisivuilla

Takuu

Takuu 3 vuotta/Garanti 3 år

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

5038061146431

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita