Sisältöön
Remington

Remington muotoilurauta ONE Straight & Curl

89,95 €71,96 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Remington ONE Straight & Curl muotoilurauta on ammattimainen suoristusrauta ja sauvakiharrin YHDESSÄ laitteessa. Voit luoda helposti laineikkaita, kiharia, tai sileitä ja suoria hiustyylejä. Laitteessa on edistykselliset, antistaattiset, keraamisesti pinnoitetut suoristuslevyt, liukumista estävä kiharrinosa, jopa 5 lämpöasetusta ja lämmönkestävä säilytyspussi.

2-in-1- suoristusrauta ja sauvakiharrin
Remington ONE Straight & Curl Styler antaa sinulle kahden tehokkaan muotoilulaitteen ominaisuudet yhdessä laitteessa, jolla voit luoda monipuolisia suoria ja kiharia hiustyylejä.

Vaihda helposti suoristamisesta kihartamiseen FlexiCovers-suojusten avulla
Liu'uta suojukset ylöspäin, poispäin kahvasta ja vapauta kiharrinosan lukitus, jolloin laite siirtyy suoristustilaan ja suoristuslevyt lämpenevät. Lukitse levyt toisiinsa ja liu'uta suojuksia alaspäin kahvaa kohti, kunnes kuulet naksahduksen, jolloin 32 mm:n kiharrinosa paljastuu ja kiharrustila aktivoituu automaattisesti.

Suoristustila – pidemmät suoristuslevyt edistyksellisellä keraamisella pinnoitteella
110 mm:n pituiset lämpölevyt ovat pidemmät kuin tavallisessa suoristusraudassa. Nopea, yhden vedon hiusten suoristus on mahdollista, koska jokaisella vedolla lämpölevyjen väliin saadaan enemmän hiuksia. Antistaattinen, turmaliinia sisältävä keraaminen pinnoite on 3 x perinteistä pinnoitetta sileämpi ja se liukuu vaivattomasti hiusten pinnassa ilman tarttumista. FlexiCover-levyjen muotoilu on ihanteellinen myös kimmoisien kiharoiden luomiseen.

Kiharrustila - 32 mm:n sauvakiharrinosa ja liukumista estävä pinnoite
Kiharrustilassa voit käyttää kiharrin/suoristaja-lukkoa suoristusraudan lämpölevyjen yhteenlukitsemiseen ja muuttaa muotoilijasi pyöreäksi kihartimeksi. Läpimitaltaan perinteistä sauvakiharrinta suuremman kiharrinosan avulla on mahdollista muotoilla luonnollisesti liikkuvat lainekiharat. Liukumista estävä keraaminen pinnoite auttaa pitämään hiukset paikallaan kihartamisen aikana, mikä takaa pitkäkestoisen lopputuloksen.

Digitaalinen lämpötilan säätö
5 lämpötila-asetuksen avulla voit säätää lämmön hiustyypillesi sopivaksi ja hallita hiustyyliäsi aina täydellisesti. Valitse lämpötiloista 150-230 °C suoristusta varten ja 150-210 °C kihartamista varten.

Kiharrin/suoristaja-lukitus
Suoristustilassa lukko pitää suoristuslevyt yhdessä turvallista säilytystä varten. Vapauta lukko ja käynnistä laite suoristamisen aloittamiseksi. Kun haluat kiharrustilaan, lukitus lukitsee suoristuslevyt yhteen 32 mm:n kihartimen muodostamiseksi.

Erittäin nopea lämpeneminen
Kukaan ei halua odotella muotoilulaitteen lämpenemistä, minkä vuoksi Remington ONE Straight & Curl Styler on käyttövalmis vain 20 sekunnissa.

Helposti käsiteltävä viileä kärki
Helposti käsiteltävä viileä kärki helpottaa turvallista muotoilua suoristustilassa suojaamalla sormesi kuumuudelta.

Automaattinen turvakytkin
Muotoilulaite sammuu automaattisesti 60 minuutin kuluttua – ei siis huolta, vaikka laite jäisikin vahingossa päälle.

Kääntyvä johto
Kääntyvä johto antaa lisää vapautta ja liikkuvuutta hiuksia muotoillessa.

Universaali jännite
Laite on suunniteltu toimimaan 110-120 voltin ja 220-240 voltin verkkojännitteillä, joten voit ottaa muotoilulaitteesei mukaan kaikkialle. (HUOM: Tarvitset silti eri maihin sopivan pistokesovittimen).

Muotoiluhanska ja ylellinen säilytyspussi, jossa on kuumuutta kestävä vuori.
Pidä kätesi turvassa kuumuudelta muotoiluhanskan avulla. Lisäksi säilytyspussissa on kuumuutta kestävä vuori, joka toimii myös lämpömattona suojaten pöytäpintoja laitteen käytön aikana. Kun olet lopettanut muotoilun, voit säilyttää muotoilulaitteesi siististi ja kuljettaa sitä kätevästi mukana.

3+1 vuoden takuu
Varmista muotoilijallesi 3+1 vuoden takuu! Rekisteröimällä laitteesi Remington kotisivuilla 28 päivän kuluessa, voit pidentää 3 vuoden vakiotakuuta yhdellä extra-vuodella.

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

2-in-1- suoristusrauta ja sauvakiharrin, jolla voit luoda monipuolisia suoria ja kiharia hiustyylejä
FlexiCovers-suojukset mahdollistavat turvallisen ja helpon vaihtamisen muotoilutilojen välillä.
Suoristustila: Pidemmät 110 mm:n lämpölevyt. Edistyksellinen keraaminen pinnoite, mukana antistaattinen turmaliini
Kiharrustila: Pyöreä 32mm:n kiharrinosa. Liukumista estävä keraaminen pinnoite
Kiharrinosan/suoristuslevyjen lukitus
Digitaalinen lämpötilan säätö 5 asetuksella 150 - 230°C
Erittäin nopea lämpeneminen, käyttövalmis 20 sekunnissa
Helposti käsiteltävä viileä kärki
Automaattinen turvakytkin: laite sammuu 60 minuutin kuluttua
Kääntyvä johto
Universaali jännite
Sisältää muotoiluhanskan ja ylellisen säilytyspussin, jossa on lämmönkestävä vuori
3 vuoden takuu + 1 lisävuoden rekisteröitymällä Remington kotisivuilla.

Takuu

Takuu 3 vuotta/Garanti 3 år

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

5038061152173