Sisältöön
Kocostar

KOCOSTAR Bakuchiol Happy Mask kangasnaamio 1 kpl

3,90 €
169,57 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Bakuchiol Happy Mask on kangasnaamio, joka tasapainottaa ihoa ja antaa sille tasaisemman ja säteilevämmän ulkonäön. Se sisältää bakuchiolia, retinolin hellävaraisempaa ja kasviperäistä vaihtoehtoa, jonka on osoitettu vähentävän hyperpigmentaatiota ja ryppyjä sekä parantavan ihon tekstuuria ja kimmoisuutta aiheuttamatta ärsytystä. Kangasnaamio sisältää myös CICA Complex -yhdisteen, joka rauhoittaa ja korjaa ihoa tarjoten sille antioksidanttisia vaikutuksia. Naamio on valmistettu pehmeästä, läpinäkyvästä kuidusta, joka on sekoitus lyocellia ja centella asiatica -uutetta. Kasviuutteiden sekä ihon suojakerrosta vahvistavan ja ihoa kirkastavan niasiiniamidin avulla naamio jättää iholle tasapainoisen ja rauhoittuneen tunteen ja antaa sille luonnollista hehkua.

Puhdista kasvot ja levitä kasvovettä. Avaa pakkaus ja taittele varovasti naamio auki. Aseta naamio kasvoille ja anna vaikuttaa 20 minuuttia. Hiero jäljelle jäänyt seerumi hellävaraisesti iholle. Viimeistele ihonhoitorutiini haluamillasi tuotteilla.

Tuotetiedot
Ainesosat

Water/Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Betaine, Xanthan Gum, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Carbomer, Caprylyl Glycol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Niacinamide, Polyglyceryl-10 Isostearate, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Polyglyceryl-10 Oleate, Sodium Hydroxide, Fragrance/Parfum, Sodium Gluconate, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Ascophyllum Nodosum Extract, Bakuchiol, Dipotassium Glycyrrhizate, Sodium Hyaluronate, Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract, Enantia Chlorantha Bark Extract, Centella Asiatica Extract, Oleanolic Acid, Asiaticoside, Asiatic acid, Madecassic Acid

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Korean tasavalta

Valmistaja

NBI Nordic Beauty Import Oy

Tuotekoodi

8809328326395

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita