Sisältöön
Patchology

Patchology FlashMasque Hydrate Sheet mask -kangasnaamio 2kpl

12,00 €9,60 €
6,00 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Älä anna kuivuuden lannistaa. Helli kuivaa, kosteusköyhää tai väsähtänyttä ihoa hyaluronihapolla, B%-vitamiinilla ja betaiinilla. Oli kuivan ihon syynä sitten talven ankaruus tai kesän porotus, auttaa Hydrate FlashMasque viiden minuutin kangasnaamio tuomaan iholle sen kaipaamaa helpotusta ja kosteutusta.

Perinteiset kangasnaamiot vaativat pitkän vaikutusajan, mutta Patchologyn edistyksellinen naamiomateriaali kiihdyttää tehoaineiden imeytymistä ihoon.

Vaikuttavat aineet:

- Hyaluronihappo: kosteuttaa ihoa parantaen sen elastisuutta
- B5-vitamiini: pehmentää, tasoittaa ja kosteuttaa
- Betaiini: kosteuttaa tehokkaasti auttamalla ihoa säilyttämään sen kosteuden

Tuotetiedot
Ainesosat

Water (aqua), Glycerin, Butylene Glycol, Inositol, Trehalose, Taurine, Phenoxyethanol, Betaine, Sodium Hyaluronate, Panthenol (vitamine B5), Citrus Paradisi (grapefruit) Seed Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Mangnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Arginine, Glyceryl Caprylate, Ethylhexylglycerin, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Xantham Gum, Disodium Edta, Fragrance (parfum)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Korean tasavalta

Käyttöohjeet

Hydrate FlashMasque® 5 Minute Facial Sheets -kangasnaamiot on tarkoitettu käytettäväksi kerran viikossa tai niin usein kuin haluat. Voit käyttää niitä esim. ennen meikkaamista tai iltaisin.

Käyttö:
Taittele kangasnaamio auki ja aseta se puhtaalle, kuivalle iholle. Painele naamio tasaisesti koko kasvoille myötäillen kasvojen muotoja. Anna vaikuttaa 10 minuuttia (tai niin kauan kuin haluat). Poista naamio, kasvoja ei tarvitse huuhdella vaan anna ylijääneen seerumin imeytyä ihoon ja viimeistele normaalilla ihonhoitorutiinillasi.

x

Tuotekoodi

0818262024012

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita