Sisältöön
NUXE

NUXE Prodigieuse Boost BIO Glow-Boosting Detox Mask heleyttävä kasvonaamio 75 ml

28,90 €
385,33 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nuxe Creme Prodigieuse Boost -tuotelinja sai uuden ilmeen ja uuden nimen: Nuxe Prodigieuse Boost. Uusi design on moderni, näyttävä, ja pakkaukset ovat kestävän kehityksen mukaiset. Pakkaukset ovat 100 % kierrätettäviä, niissä on käytetty aiempaa vähemmän muovia ja pahvia, jolloin hiilijalanjälkikin on pienempi. Nuxe Prodigieuse Boost -tuotteet ovat vegaanisia, erityisesti 25-39-vuotiaille tarkoitettuja hoitotuotteita ensimmäisiä ryppyjä vastaan. Tuotteet suojaavat ihoa stressin ja kiireisen elämäntavan aiheuttamilta, ihoa vanhentavilta tekijöiltä ylläpitäen ihon luonnollista tasapainoa ja nuorekkuutta. Linjan hoitotuotteet suojaavat ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä, kuten saasteilta ja auringonsäteiltä. Runsaasti flavonoideja sisältävä antioksidanttinen jasmiininkukka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, kehäkukka tukee ihon kollageenisynteesiä sekä riboosi antaa soluille niiden tarvitsemaa energiaa ja elvyttää siten ihoa.

Prodigieuse Boost BIO Glow-Boosting Detox Mask on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Nuxe BIO -tuotteissa hyödynnetään ainoastaan luonnosta saatuja vaikuttavia aineita ja tuotteet ovat saaneet tiukkoihin Cosmebio- tai Cosmos-säännöksiin perustuvat Ecocert-sertifikaatit. Kaikki Nuxe BIO -tuotteet valmistetaan Ranskassa tarkkoja ekologisia menetelmiä ja periaatteita noudattavissa Ecocert-serifioiduissa tehtaissa.
Prodigieuse Boost BIO Glow-Boosting Detox Mask -naamio saa ihon välittömästi hehkumaan raikkautta vain 5 minuutissa. Naamio sisältää ihoa kirkastavaa sitrusuutetta; iho on välittömästi puhdas, raikas ja heleä. Lisäksi tuotteessa on antioksidanttinen suoja sekä suoja ilman epäpuhtauksia vastaan. Tuotteessa on raikas sitrustuoksu, joka on 100 % luonnollista alkuperää. Naamion geeliöljyn koostumus muuttuu 3 vaiheessa: Ensiksi se on geelimäinen levitettäessä iholle, sitten se muuntuu öljymäiseksi hierottaessa ja veden kanssa emulsioksi, jolloin se huuhtoutuu iholta nopeasti ja helposti.

Tuotetiedot
Ainesosat

COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL*, GLYCERIN**, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT WATER*, SUCROSE LAURATE, SUCROSE STEARATE, PARFUM/FRAGRANCE, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, AQUA/WATER, CITRIC ACID, LIMONENE [N5001/B].

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Nuxe Groupe

Käyttöohjeet

Levitä naamiota kuivalle iholle silmänympärysihoa välttäen 1–2 kertaa viikossa. Anna vaikuttaa 5 min., minkä jälkeen hiero sitä iholla, kunnes se muuttuu öljymäiseksi. Huuhdo viileällä vedellä.

Tuotekoodi

3264680037801

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan