Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

NUXE

NUXE body Reve de Thé BIO 24H Deodorant Balm voidedeorantti 50 ml

21,50 €
430,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nuxe Reve de Thé -tuotelinjan tuotteet sisältävät vihreän teen uutetta, joka on vanha ja tunnettu, tehokkaasti kosteuttava, antioksidanttinen, raikas ja elvyttävä raaka-aine. Se on 100 % luonnollista alkuperää ja se on uutettu vihreän teknologian menetelmin ympäristöä kunnioittaen. Rêve de thé -tuotteiden tuoksu on raikas ja virkistävä ja sisältää vihreää teetä, raparperia ja tuoreita yrttejä.
Nuxe body Reve de Thé BIO 24H Deodorant Balm -voidedeodorantti on vedetön, vegaaninen, sertifioitu luonnonkosmetiikkatuote. Sen pakkaus on 100 % kierrätettävä alumiinirasia. Nuxe BIO -tuotteissa hyödynnetään ainoastaan luonnosta saatuja vaikuttavia aineita ja tuotteet ovat saaneet tiukkoihin Cosmebio- tai Cosmos-säännöksiin perustuvat Ecocert-sertifikaatit. Kaikki Nuxe BIO -tuotteet valmistetaan Ranskassa tarkkoja ekologisia menetelmiä ja periaatteita noudattavissa Ecocert-serifioiduissa tehtaissa.

Deodorantin ainesosat ovat 100 % luonnollista alkuperää.
Voidedeodorantti on hellävarainen iholle ja se on kehitetty erityisesti herkälle iholle eikä sisällä näin ollen lainkaan alkoholia. Siinä yhdistyy 24H-tehokkuus ja hoitava puuterinen, nopeasti kuivuva balmikoostumus, joka levitetään iholle voiteen tavoin. Deodorantin koostumus on miellyttävän raikas ja sulava ja se imeytyy iholle nopeasti, ei jätä ihoa tahmean tuntuiseksi eikä valkoisia jälkiä vaatteisiin. Koostumus sisältää mm. ihoa pehmittävää mantelivoita ja maissitärkkelyksestä valmistettuja, kosteutta tehokkaasti vähentäviä kasvipuutereita sekä luonnollisia deodoroivia aktiiviainesosia, jotka ehkäisevät epämiellyttäviä hajuja.

Tuotetiedot
Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Nuxe Groupe

Käyttöohjeet

Levitä aamuisin puhtaalle, kuivalle iholle ottamalla pieni määrä tuotetta sormillasi. Levitä kainaloihisi voiteen tavoin ja hieroen kevyesti, jolloin voide imeytyy helposti ihoon.

Tuotekoodi

3264680037429

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita