Sisältöön
NUXE

NUXE Prodigieuse Boost BIO Vitamin C Glow-Boosting Serum C-vitamiiniseerumi kasvoille 30 ml

51,90 €
1 730,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nuxe Creme Prodigieuse Boost -tuotelinja sai uuden ilmeen ja uuden nimen: Nuxe Prodigieuse Boost. Uusi design on moderni, näyttävä, ja pakkaukset ovat kestävän kehityksen mukaiset. Pakkaukset ovat 100 % kierrätettäviä, niissä on käytetty aiempaa vähemmän muovia ja pahvia, jolloin hiilijalanjälkikin on pienempi. Nuxe Prodigieuse Boost -tuotteet ovat vegaanisia, erityisesti 25-39-vuotiaille tarkoitettuja hoitotuotteita ensimmäisiä ryppyjä vastaan. Tuotteet suojaavat ihoa stressin ja kiireisen elämäntavan aiheuttamilta, ihoa vanhentavilta tekijöiltä ylläpitäen ihon luonnollista tasapainoa ja nuorekkuutta. Linjan hoitotuotteet suojaavat ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä, kuten saasteilta ja auringonsäteiltä. Runsaasti flavonoideja sisältävä antioksidanttinen jasmiininkukka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, kehäkukka tukee ihon kollageenisynteesiä sekä riboosi antaa soluille niiden tarvitsemaa energiaa ja elvyttää siten ihoa.

Prodigieuse Boost BIO Vitamin C Glow-Boosting Serum on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Nuxe BIO -tuotteissa hyödynnetään ainoastaan luonnosta saatuja vaikuttavia aineita ja tuotteet ovat saaneet tiukkoihin Cosmebio- tai Cosmos-säännöksiin perustuvat Ecocert-sertifikaatit. Kaikki Nuxe BIO -tuotteet valmistetaan Ranskassa tarkkoja ekologisia menetelmiä ja periaatteita noudattavissa Ecocert-serifioiduissa tehtaissa.

Prodigieuse Boost BIO Vitamin C Glow-Boosting Serumin aineosat ovat 99 % luonnollista alkuperää. Seerumissa on korkea luontainen C-vitamiinipitoisuus, joka antaa iholle tehokasta antioksidanttista suojaa, ja seerumi sisältää myös hyaluronihappoa. Seerumi suojaa ihoa ulkopuolisilta ärsytystekijöiltä ja ylläpitää siten ihon nuorekasta, raikasta ulkonäköä.

Tuotetiedot
Ainesosat

CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT WATER*, ASCORBYL GLUCOSIDE, SALVIA HISPANICA SEED EXTRACT, AQUA/WATER, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM/FRAGRANCE, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYALURONATE, LEVULINIC ACID, CHONDRUS CRISPUS/CARRAGEENAN, SODIUM GLUCONATE, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, SODIUM LEVULINATE, LACTOBACILLUS FERMENT, LINALOOL [N5003/A].

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Nuxe Groupe

Käyttöohjeet

Seerumia käytetään aamuin ja /tai illoin puhdistetulle iholle ennen muita hoitotuotteita. Ota pipetillä 3 pisaraa kämmenelle, lämmitä seerumia kämmenten välissä ja painele ja hiero kevyesti kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle. Iho saa raikkautta, hehkua ja tasaista täyteläisyyttä.

Tuotekoodi

3264680037023

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan