Sisältöön
NUXE

NUXE Super Serum [10] The Universal Age-Defying Eye Concentrate silmänympärysseerumi 15 ml

67,00 €
4 466,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nuxen ytimenä ovat tuotteiden tehokkuus, aistillisuus ja luonnollisuus. Nuxe Super Serum -tuoteperhe sisältää Nuxe Super Serum [10] The Universal Age-Defying Concentrate -tehoseerumin ja Super Serum [10] The Universal Age-Defying Eye Concentrate -seerumin silmänympärysiholle. Super Serum E-tuotteet tehoavat kaikkiin ikääntymisen merkkeihin iholla: Juonteisiin, väsymyksen merkkeihin, tummiin silmänalusiin ja turvotukseen, kiinteyden ja heleyden menetykseen. Iho toimii kuin se olisi [10] vuotta nuorempi.

Super Serum Eye sisältää tuhansia pilkottuja kasviöljyhelmiä sekä luonnollista hyaluronihappoa, joka tehostaa aktiivisten anti-aging -ainesosien imeytymistä ihoon. Tehoaktiiviaineena silmänympärysiholle on luonnollinen kofeiini. Iho saa välittömästi kiinteytystä, heleyttä ja kosteutusta. Koostumus ja tuoksu on mukautettu sopimaan herkälle silmänympärysiholle ja se sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Tuote on vegaaninen ja sisältää 96 % luonnollisia raaka-aineita. Tuotteen ulkopakkaus ja lasipullo ovat kierrätettäviä materiaaleja.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Nuxe Groupe

Käyttöohjeet

Ota muutama pisara pullosta sormenpäihin, levitä rauhallisesti kevyesti painellen koko silmänympärysiholle keskeltä ulospäin.

Tuotekoodi

3264680032578

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita