Sisältöön
NUXE

NUXE Merveillance Lift Firming Glow Radiance Cream kasvovoide 50 ml

68,00 €
1 360,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Merveillance Lift Firming Glow Cream on kaikille ihotyypeille sopiva ryppyjä madaltava, kiinteyttävä ja vahvistava päivävoide, joka antaa iholle välitöntä hehkua ja heleyttä. Voiteen sisältämä Micro-Algae -leväuute vahvistaa ja napakoittaa ihoa välittömästi. Lisäksi voide sisältää luontaisia ihoa heleyttäviä ainesosia sekä ihoa kaunistavia helmiäisiä, universaali ihoa heleyttävä sävy sopii kaikille ihosävyille. Voiteen sisältämä freesian ja magnolian kukkaistuoksu yhdessä myskin tuoksun kanssa tekee voiteen levittämisestä kasvoille hemmottelevan ylellistä.

Ranskalaisen Nuxe-kosmetiikkasarjan Merveillance Lift on vegaaninen, anti-ageing-ihonhoitolinja, joka vahvistaa ihoa, silottaa juonteita ja kiinteyttää ihoa. Tuotteet soveltuvat erityisesti noin 35-40 vuodesta eteenpäin. Tuotelinjan tuotteet ovat luonnollisia, tehokkaita ja samalla aistillisia ja niiden ainesosat ovat 96 % luonnollista alkuperää. Tähtiainesosa on äärimmäisen hoitava micro algae -öljy, joka vahvistaa ihon kimmoisutta, sen anti-ageing-vaikutus vahvistaa ihon sisäistä tukirakennetta. Koostumukset ovat miellyttäviä ja niissä on kevyt kukkaistuoksu.

Tuotetiedot
Ainesosat

 MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, OLEIC/LINOLEIC/LINOLENIC POLYGLYCERIDES, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PARFUM/FRAGRANCE, TOCOPHEROL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, CITRONELLOL, LIMONENE

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Laboratoire NUXE 

Käyttöohjeet

Levitä voidetta puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuisin kasvojen sisäpuolelta ulospäin.

Tuotekoodi

3264680035234

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan