Sisältöön
Bioteekki

Bioteekki Super Laktoferriini + rauta & C-vitamiini ravintolisä 40 kaps.

29,90 €23,90 €
0,75 €/kpl
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Bioteekki Super Laktoferriini + rauta & C -vitamiini on monipuolinen ravintolisä raudan imeytymisen tueksi. Laktoferriini on maidon luonnollinen ainesosa, joka sitoo rautaa itseensä jo suolistossa. Valmisteeseen lisätty rauta on hyvin imeytyvässä ja vatsaystävällisessä rautabisglysinaatti -muodossa. Gluteeniton.

Rauta edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hapen kuljetusta kehossa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Se edistää myös normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista. Lisätty C -vitamiini parantaa raudan imeytymistä ja edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, sekä auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: Laktoferriinia 150 mg, rautaa 7 mg (50 %)*, C-vitamiinia 40 mg (50 %)* *% vertailuarvosta

Tuotetiedot
Ainesosat

Laktoferriini (maidosta), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaine (selluloosa), natriumaskorbaatti, rautabisglysinaatti Ferrochel™, paakkuuntumisenestoaineet (piioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat).

Laktoferrin (av mjölk), kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa),fyllnadsmedel (cellulosa), natriumaskorbat, järnbisglycinat Ferrochel™, klumpförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Oy Leaderfoods Ab

Käyttöohjeet

1 kapseli päivässä.
Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää.

1 kapsel dagligen.
Ersätter inte en balanserad och mångsidig kost eller en hälsosam livsstil. Doseringen bör inte överskridas.

Säilytys

Ei lasten ulottuville.

Förvaras oåtkomligt för barn.

Tuotekoodi

6413620601184

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan