Sisältöön
NIVEA

NIVEA 150ml Caring Cleansing Mousse -puhdistusvaahto

9,90 €7,90 €
66,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Caring Cleansing Mousse -puhdistusvaahto puhdistaa ihon tehokkaasti, mutta hellävaraisesti tuoden iholle kaunista hehkua! Kosteuttaa kuivaa ihoa ja auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon. Sisältää Hydramine-ainesosaa, joka on identtinen ihon omien kosteustekijöiden kanssa ja sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon sekä luonnollista manteliuutetta, joka hoitaa ihoa ja sopii loistavasti hellään meikin poistoon. Tekee ihosta pehmeän, sileän ja terveen näköisen. Miellyttävä vaahtomainen koostumus ja raikas tuoksu. Dermatologisesti testattu.

-> Puhdistaa ihon tehokkaasti ja antaa sille heleyttä
-> Kosteuttaa ihoa säilyttäen sen luonnollisen kosteustasapainon
-> Pehmeä, vaahtomainen koostumus ja miellyttävä tuoksu takaavat ihanan puhdistuselämyksen
-> Luonnollista manteliuutetta sisältävä koostumus hoitaa ihoa lempeästi

Parhaimman lopputuloksen saat, kun käytät samanaikaisesti tuotteita, joiden ainesosat tukevat toistensa vaikutuksia. Jokapäiväinen ihonhoito on hyvä aloittaa aamuin illloin puhdistuksella. Kuivan ihon puhdistus on hyvä viimeistellä NIVEA Soothing Toner -kasvovedellä, jotta ihosi on vastaanottavainen hoitotuotteiden vaikuttaville aineille.

Miksi iho on hyvä puhdistaa myös aamuisin?
Kasvojen ihohuokoset erittävät yön aikana ihon pinnalle kuona-aineita, hikeä ja talia sekä samalla kasvoilta irtoaa myös kuollutta ihosolukkoa. Jos näitä kaikkia ei puhdista kasvojen iholta aamulla, saattaa iholle muodostua epäpuhtauksia. Pelkkä vesipesu ei riitä huuhtelemaan kasvoilta yövoiteen rippeitä ja ihon pinnan epäpuhtauksia. Voit vaikka illalla puhdistaa kasvot omalle ihotyypille sopivalla NIVEA -kasvojenpuhdistustuotteella ja tasapainoittaa kasvovedellä, kun taas aamulla voit välttää vesipesun ja puhdistaa ihon NIVEA-misellivedellä tai NIVEA-puhdistusliinoilla. Tärkeintä, että löydät itsellesi sopivat tuotteet, jotka sopivat ihollesi, arkeesi ja jättävät ihosi puhtaaksi.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Sorbitol, Glycerin, Decyl Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Cellulose Gum, Hydroxypropyltrimonium Inulin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Tuotekoodi

4006000002736

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita