Sisältöön
Indeed Labs

Indeed Laboratories Vitamin C24 seerumi-kosteusvoide 30ml

26,90 €18,83 €
Alennus vain verkossa

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Indeed Laboratories Vitamin C24 on seerumin ja kosteusvoiteen yhdistelmä. Se sisältää 22 % askorbiinihappoa, joka on C-vitamiinin puhtain muoto ja 2 % hyaluronihappoa. Hyaluronihappo ja askorbiinihappo yhdessä suojelevat ihoa ympäristön vaikutuksilta ja saasteilta. Vitamin C24 parantaa ihon kosteustasapainoa ja tasoittaa ihonsävyä sekä ehkäisee ryppyjen ja juonteiden syntymistä. Toisin kuin muilla C-vitamiini-seerumeilla, Vitamin C24 -voiteella on ainutlaatuinen koostumus, joka pysyy tasaisena eikä hapetu. Koostumus on suunniteltu optimoimaan tuotteen nopea imeytyminen ihoon, mikä mahdollistaa C-vitamiinin maksimaalisen hyödyn ja tehon. Tämä kosteuttava voide jättää ihosi kirkkaammaksi, nuorekkaammaksi ja hehkuvaksi.

Aktiiviset ainesosat:
Askorbiinihappo: Suojaa ihoa ympäristön saasteilta ja stressitekijöiltä sekä vähentää ikääntymisenmerkkejä.
Hyaluronihappo: Maksimoi C-vitamiinin imeytymisen ja tasaisen jakautumisen samalla auttamaan lukitsemaan ihoon kosteutta.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Käyttöohje:
Levitä tuotetta noin herneen kokoinen määrä kasvojen ja kaulan iholle aamuin illoin. Tuotteen käytön yhteydessä tulee käyttää aurinkorasvaa päivittäin.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Ainesosat

DIMETHICONE, ASCORBIC ACID, POLYSILICONE-11, ETHYLHEXYL PALMITATE, PEG-10 DIMETHICONE, SILICA SILYLATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYALURONATE, HEXYLENE GLYCOL

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kanada

Tuotekoodi

0775153009483