Sisältöön
The INKEY List

The Inkey List 15% Vitamin C ja EGF Serum 30 ml

18,50 €
616,67 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Huippukoostumus tekee ihosta sileän ja terveen näköisen. C-vitamiini yhdessä kasvipohjaisen EGF:n kanssa saa aikaan vaikuttavan aineen, joka auttaa kirkastamaan elotonta ihoa. EGF auttaa uudistamaan ihoa ja tukee ihon luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa samalla, kun askorbyyli-glukosiidi muuttuu ihon pinnalla puhtaaksi C-vitamiiniksi ja tekee ihosta kirkkaamman ja tasaisemman.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water/Eau), Ascorbyl Glucoside, Sodium Hydroxide, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Sodium Metabisulfite, Dehydroacetic Acid, Phytic Acid, Oligopeptide-1.

.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Käyttöohjeet

Riittävän hellävarainen päivittäiseen käyttöön. Voi käyttää aamuin illoin, mutta jos käytät vain kerran päivässä, suosittelemme aamua. Levitä herneenkokoinen määrä kasvoille ja kaulalle puhdistuksen ja käyttämäsi hyaluronihappotuotteen jälkeen. Jos haluat käyttää lisäksi muuta ihonhoitotuotetta, anna seerumin vaikuttaa 10 minuuttia ennen sen käyttöä. Tämä antaa ihosoluille riittävästi aikaa vastata EGF:ään eikä se vaikuta solujen nuorentumisprosessiin. Jos käytät sitä illalla, käytä eri iltana kuin Retinolia ja AHA-kuorintaa.

Tillräckligt skonsam för daglig användning. Kan användas både morgon och kväll, men om endast användning en gång per dag rekommenderar vi AM. På rengjord hud applicera en mängd i ärtstorlek på ansikte och hals efter rengöring och hyaluronsyra om du använder. Om du vill använda andra hudvårdsprodukter ovanpå, vänta cirka 10 minuter innan du använder dem. Detta ger hudcellerna tillräckligt med tid att svara på EGF och det kommer inte att påverka cellföryngringsprocessen. Om du använder PM, använd en annan kväll än Retinol och AHA exfoliators.

Tuotekoodi

5060879821903

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan