Sisältöön
The INKEY List

The Inkey List Succinic Acid Treatment hoitovoide 15 ml

13,50 €
900,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Poista finnit nopeasti, vähennä tulehdusta ja ehkäise ihohuokosia tukkeutumasta ei kuivattavalla, hellävaraisella täsmähoitoaineella. Voidemainen koostumus on helppo levittää meikin alle ilman, että iho kuivuu tai hilseilee.
Sen lisäksi, että 2 % meripihkahappo hoitaa finnejä, tuote kuorii ihoa hellästi ja puhdistaa ihohuokosia ja auttaa ehkäisemään huokosten uudelleen tukkeutumista. Se sisältää lisäksi 2 % rikkiä ja hyaluronihappoa, joten se vähentää liiallista talia ja puhdistaa ihohuokosia samalla, kun se kosteuttaa ihoa. 1 % salisyylihappoa sisältävä täsmähoito häivyttää finnejä ja mustapäitä, mutta on samalla hellä iholle.

Tuotetiedot
Ainesosat

Water (Aqua/Eau), Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Colloidal Sulfur, Glycerin, Succinic Acid, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Salicylic Acid, Phenoxyethanol, Squalane, Benzyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 60, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Dehydroacetic Acid, Malachite Extract, Sorbitan Isostearate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, CI 75810 (Chlorophyllin-Copper Complex)

.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Käyttöohjeet

Hellävarainen koostumus päivittäiseen käyttöön ainoastaan finneille. Voidaan levittää finnin päälle enintään kolme kertaa päivässä. Suosittelemme tuotteen levittämistä puhtaalle iholle sen jälkeen, kun olet käyttänyt hyaluronihappoa, jos se sisältyy ihonhoitorutiiniisi. Levitä pieni määrä suoraan näppylään, ei muualle. Jos haluat lisätä tämän jälkeen jonkun muun ihonhoitotuotteen tai käyttää meikkiä, anna vaikuttaa 10 minuuttia ennen seuraavaa tuotetta.

Suosittelemme testaamaan tuotetta pienellä alueella kyynärvarren sisäpuolella 24 tuntia ennen käyttöä. Kokeile uusia tuotteita hitaasti, jotta voit helposti tunnistaa ärsytyksen lähteet. Vain ulkoiseen käyttöön. Jos ärsytystä ilmenee, lopeta käyttö Pidä lasten ulottumattomissa.

Mjuk formula för daglig användning endast på fläckar. Kan appliceras på en fläck upp till tre gånger per dag. Vi föreslår att du applicerar på rengjord hud efter hyaluronsyra om detta är i din rutin. Placera en liten och riktad mängd direkt på det drabbade området Om du vill använda annan hudvård eller smink ovanpå, låt formulan torka i 10 minuter innan du applicerar den.

Användningsråd: Vi rekommenderar alltid lapptest på insidan av underarmen 24 timmar före användning. Introducera nya produkter långsamt så att du enkelt kan identifiera eventuella källor till irritation. Endast extern användning. Om irritationen kvarstår, avbryt användningen. Förvara utom räckhåll för barn.

Tuotekoodi

5060879822306

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita