Sisältöön
The INKEY List

The Inkey List Vitamin C Serum 30 ml

15,50 €
516,67 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

C-vitamiini on tehokas, monitoiminen antioksidantti ja ihoa kirkastava ainesosa. Se auttaa vähentämään hyperpigmentaatiota, elottomuutta ja hienoja juonteita.
30 % puhdasta L-askorbiinihappoa sisältävä seerumi kirkastaa ihoasi ja häivyttää ikääntymisen merkkejä. Se auttaa myös suojaamaan vapailta radikaaleilta ja saasteilta. Paras teho aamuisin käytettynä. Runsas koostumus silottaa ihoa välittömästi ja luo hyvän pohjan meikille.

Tuotetiedot
Ainesosat

Dimethicone, Ascorbic Acid, Polysilicone-11, Peg-10 Dimethicone.

.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Käyttöohjeet

Voi käyttää sekä aamuin että illoin, mutta suosittelemme käyttämään aamuisin, jotta saat parhaiten antioksidanttien hyödyn. Levitä herneen kokoinen määrä kasvoille ja kaulalle puhdistuksen ja hyaluronihappoa sisältävän tuotteen jälkeen. Jos haluat ohuemman koostumuksen, suosittelemme sekoittamaan seerumin hyaluronihappoon. Viimeistele kosteusvoiteella ja aurinkovoiteella aamuisin.

Kan användas dag och kväll, men vi rekommenderar att använda på dagen för att få ut det mesta av dess antioxidantegenskaper. Applicera en mängd i ärtstorlek på ansikte och hals efter rengöring och hyaluronsyra om du använder. För en tunnare konsistens rekommenderar vi att blanda med hyaluronsyra. Följ med fuktighetskräm och solkräm om den appliceras på dagen.

Tuotekoodi

5060879820760

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan