Sisältöön
Dove

Dove Care By Nature Glowing Suihkusaippua lootuskukkauutteen ja riisiveden tuoksu 225 ml

2,90 €
12,89 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nauti kosteutetusta ja silkkisen heleästä ihosta, ota käyttöön luonnonvoimainen vartalonpuhdistusaineemme – UUSI Dove Care by Nature Glowing Ritual suihkusaippua.
Dove Care by Nature Glowing Ritual on perusteellisesti puhdistava, mieto ja hellävarainen suihkugeeli, joka kosteuttaa ja pehmentää ihosi välittömästi, ja tekee siitä myös sileämmän tuntuisen. Suihkusaippua sisältää tarkkaan valikoituja luonnollisia uutteita ja hoitavia öljyjä. Suihkusaippuan 100 % kasvipohjaiset ravintoaineet ja hellävaraiset puhdistusaineet kunnioittavat ihosi mikrobiomia. Se pesee tehokkaasti pois lian ja muut epäpuhtaudet poistamatta iholta sen luonnollista kosteutta.

Kuiva iho elpyy ja voi paremmin, sillä Dove Care by Nature Glowing Ritual tarjoaa sille syvältä ravitsevaa, puhdistavaa hoitoa. Sen pehmeästi vaahtoava koostumus tuo luonnon voimaa päivittäiseen suihkuun. Tulet rakastamaan Dove Care by Nature Glowing Ritual suihkusaippuan sisältämää lootuksenkukkaa ja riisivettä, ainesosia, jotka tunnetaan hellävaraisesti puhdistavista ja heleyttävistä ominaisuuksistaan. Saippuassa on myös ihanan raikas tuoksu.

Mutta ei tässä vielä kaikki. Dove Care by Nature Glowing Ritual suihkusaippua paitsi kosteuttaa todella tehokkaasti, se jättää iholle hedelmäisen kukkaisen tuoksun. Tämä dermatologisesti testattu suihkusaippua sisältää 92 % luonnollisia ainesosia, on sulfaatti-SLES-vapaa ja sopii kaikille ihotyypeille. Suihkusaippua koostumus on 92-prosenttisesti biohajoava*.
*(OECD-testimenetelmät 301, 302 ja/tai 310).

Tuotetiedot
Koko

225 ML

Ainesosat

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Isethionate, Glycerin, Parfum, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Carbomer, Caprylyl Glycol, Lauric Acid, Sodium Hydroxide, Stearic Acid, Sodium Lauroyl Glycinate, Sodium Isethionate, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Palmitic Acid, PPG-6, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Sodium Gluconate, Hydroxystearic Acid, Oryza Sativa Germ Oil, Oryza Sativa Bran Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Linalool, CI 17200.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Unilever Finland Oy HPC

Tuotekoodi

8720181222412

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita