Sisältöön
Dove

Dove Nourishing Silk Suihkusaippua sisältää kolmitehoisen kosteuttavan seerumin 225 ml

2,90 €
0,48 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Haaveiletko ihanasta, silkinsileästä ihosta? Jokainen iho on erilainen ja kaipaa hoitoa. Dove Nourishing Silk -suihkusaippua on kehitetty antamaan parasta hoivaa kaikille ihotyypeille. Tämän kosteuttavan suihkusaippuan ansiosta nautit puhtaasta ja ihanan pehmeästä ihosta jo ensimmäisen suihkukerran jälkeen.

Dove Nourishing Silk on dermatologisesti testattu. Suihkusaippua on hellävarainen iholle ja sen koostumus on 92 % biohajoava*. Dove Nourishing Silk -suihkusaippua sisältää luonnollisia kosteuttajia, jotka palauttavat ihon luontaisen kosteuden ja tekevät ihosta välittömästi pehmeämmän. Dove Nourishing Silk hoitaa ja ravitsee ihoasi pitkään. Suihku ja sen jälkeinen Dove-suihkusaippuan hienostunut ja puhdas kukkaistuoksu rauhoittaa aistejasi.

Dove Nourishing Silk on SLES-vapaa, dermatologisesti testattu ja sulfaatiton suihkusaippua, joka on kehitetty ihon mikrobiomille hellävaraiseksi. Dove Nourishing Silk sisältää ihon kosteudesta huolehtivan Triple Moisture Serumin, joka ravitsee ihoa. Ihosi elävä suojakerros saa tarvitsemaansa hellää huolenpitoa ja kaipaamiaan ravintoaineita.

Ihon hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää. Tunnemme olomme itsevarmoiksi, kun tiedämme että ihomme voi hyvin. Hyvä tapa aloittaa itsestä huolehtiminen on löytää omalle iholle sopiva kosteuttava suihkusaippua. Dove Nourishing Silk -suihkusaippuan runsaan täyteläinen vaahto muuttaa jokaisen suihkuhetkesi ihoasi hemmottelevaksi rituaaliksi.

On tärkeää, että tunnet oman ihosi, kun etsit tuotetta, joka sopii sinulle parhaiten. Kun tiedät ihosi tarpeet, valitse vartalollesi sopiva suihkusaippua, deodorantti tai vaikka kosteusvoide, joka esimerkiksi ravitsee ja auttaa palauttamaan ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä.

Globaalisti, Dove ei testaa eläimillä ja on PETA cruelty-free -sertifioitu.

*OECD-testimenetelmät 301, 302 tai 310

Tuotetiedot
Koko

225 ML

Ainesosat

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Isethionate, Glycerin, Parfum, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Carbomer, Glycol Distearate, Caprylyl Glycol, Lauric Acid, Sodium Hydroxide, Stearic Acid, Sodium Lauroyl Glycinate, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Sodium Isethionate, Palmitic Acid, PPG-6, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Sodium Gluconate, Hydroxystearic Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Cl 17200, Cl 19140.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Unilever Finland Oy HPC

Tuotekoodi

8717163762004

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita