Sisältöön
Lumene

Lumene VALO Kirkastava & Silottava Kosteusvoide Sulapac 50ml

28,90 €
578,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Heleyttävä LUMENE-suosikki, Nordic-C [Valo] Kirkastava & Silottava Kosteusvoide nyt rajoitettuna eränä uudessa innovatiivisessa, biopohjaisessa Sulapac-purkissa.

Uusi pakkausinnovaatio, joka on vihdoin yhteensopiva vettä sisältävien kosteusvoiteiden kanssa, on LUMENEn ja suomalaisen Sulapac-yhtiön yhteistyössä kehittämä. Biopohjainen purkki on valmistettu uusiutuvista materiaaleista ja sivuvirrasta saatavasta pohjoisesta puusta, jotta se torjuu ilmastonmuutosta tukemalla hiilidioksidin luonnollista kiertokulkua. Tavoitteemme vuoteen 2025 mennessä: 80 % pakkausmuovista on kierrätettyä tai valmistettu uusiutuvista raaka-aineista.

LUMENE Nordic-C [Valo] Kirkastava & silottava kosteusvoide kirkastaa ja kosteuttaa tehokkaasti. Ainutlaatuinen, antioksidanttipitoisen pohjoisen lakan marjauutetta sekä C-vitamiinia sisältävä kirkastava teknologiamme yhdistettynä puhtaaseen pohjoiseen lähdeveteen, hyaluronihappoon ja B3- ja B5-vitamiiniin sekä lakan siemenöljyn omega-rasvahappoihin auttaa tehostamaan ihon luonnollista kollageenisynteesiä ja saa ihon näyttämään ja tuntumaan sileämmältä, heleämmältä ja virkistyneeltä. Koostumus sisältää sivuvirroista saatavia ja luonnosta käsin poimittuja raaka-aineita. Sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää 92 % luonnollista alkuperää olevia raaka-aineita, 100 % vegaaninen.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Alkuperämaa

Suomi

Tuotekoodi

6412600823981

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita