Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Lumene

Lumene VALO Heleyttävä & Uudistava Yövoide Sulapac 50ml

28,90 €
578,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Heleyttävä LUMENE-suosikki, Nordic-C [Valo] Heleyttävä & uudistava yövoide nyt rajoitettuna eränä uudessa innovatiivisessa, biopohjaisessa Sulapac-purkissa.

Uusi pakkausinnovaatio, joka on vihdoin yhteensopiva vettä sisältävien kosteusvoiteiden kanssa, on LUMENEn ja suomalaisen Sulapac-yhtiön yhteistyössä kehittämä. Biopohjainen purkki on valmistettu uusiutuvista materiaaleista ja sivuvirrasta saatavasta pohjoisesta puusta, jotta se torjuu ilmastonmuutosta tukemalla hiilidioksidin luonnollista kiertokulkua. Tavoitteemme vuoteen 2025 mennessä: 80 % pakkausmuovista on kierrätettyä tai valmistettu uusiutuvista raaka-aineista.

LUMENE Nordic-C [Valo] Heleyttävä & uudistava yövoide virkistää väsynyttä ihoa tehokkaalla yhdistelmällä antioksidanttipitoisen pohjoisen lakan siemenuutetta ja siemenöljyä, A-, B3-, C- ja E-vitamiineja, puhdasta pohjoista lähdevettä ja hyaluronihappoa. Se tehostaa ihon uudistumista ja edistää ihon luonnollisia toimintoja. Aamulla iho näyttää ja tuntuu pehmeältä ja säteilevältä. Vegaaninen koostumus sisältää sivuvirroista saatavia ja luonnosta käsin poimittuja raaka-aineita. Sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää 91% luonnollista alkuperää olevia raaka-aineita.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Alkuperämaa

Suomi

Tuotekoodi

6412600824377

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita