Sisältöön
Clarins

Clarins Beauty Flash Fresh Ampoule hoitotiiviste 8 ml

42,00 €
5 250,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Clarins Beauty Flash Fresh Ampoule on ihoa kirkastava kaksiosainen hoitotiiviste. Sisältää C-vitamiinia, joka auttaa kirkastamaan sameaa ihoa tehden siitä aiempaa heleämmän ja tasaisemman.

Tuotteessa on kaksi koostumusta: jauhe ja neste, ja ne sekoitetaan keskenään ennen iholle levittämistä. Jauhe koostuu puhtaasta, stabiloidusta 10 %:sta C-vitamiinipuuterista. Puhdas 10 % C-vitamiinipuuteri on eristetty pullossa ilmatiiviiseen korkkiin, jotta sen koko teho on hyödynnettävissä aktivoitaessa. Nestemäinen tiiviste koostuu 5 %:sta C-vitamiinijohdannaisesta sekä tehokkaista kasviuutteista, ruusumyrtistä ja akerolansiemen-uutteesta, jotka kirkastavat ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tuotetiedot
Koko

8ml

Ainesosat

AQUA/WATER/EAU, ASCORBIC ACID, ASCORBYL GLUCOSIDE, PROPANEDIOL, SODIUM HYDROXIDE, ORYZA SATIVA (RICE) HULL POWDER, 1,2-HEXANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, XANTHAN GUM, CHLORPHENESIN, CHONDRUS CRISPUS POWDER, MALPIGHIA EMARGINATA (ACEROLA) SEED EXTRACT, RHODOMYRTUS TOMENTOSA FRUIT EXTRACT, [STV4152A]

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Käyttöohjeet

Ravistettava ennen käyttöä. Käytä tuote kuuriluontoisesti seitsemän päivän sisällä avaamisesta. Lisää aamuin ja illoin puhdistettulle kasvojen ja kaulan iholle.

Tuotekoodi

3666057195198

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita