Sisältöön
Clarins

Clarins My Clarins PURE-RESET Resurfacing Blemish Seerumi 30 ml 

30,50 €
1 016,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

My Clarins PURE-RESET Resurfacing Blemish Serum on tasapainottava seerumi epäpuhtaalle iholle. Luomu omenauute tasapainottaa ihoa ja vähentää ihon kiiltelyä yhdessä glykoli- ja salisyylihappojen kanssa. Sinkkiglukonaatti puhdistaa ihoa.

My Clarins -tuotelinja sisältää täydellisen yhdistelmän iholle hyvää tekeviä ja siltä haitallisia epäpuhtauksia poistavia hedelmä- ja kasviuutteita. Tuotesarja sisältää ihoa kosteuttavia ja tasapainottavia hoitotuotteita, joiden vegaaniset koostumukset energisoivat ja puhdistavat ihoa tehden ihosta raikkaan ja kauniin. Tuotteet sisältävät vähintään 90 % luonnosta peräisin olevia raaka-aineita ja paljon rakkautta.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Ainesosat

AQUA/WATER/EAU, ALCOHOL, PROPANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, GLYCOLIC ACID, GLYCERIN, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, SALICYLIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM/FRAGRANCE, SODIUM GLYCOLATE, ZINC GLUCONATE, BIDENS PILOSA EXTRACT, CICHORIUM INTYBUS (CHICORY) LEAF EXTRACT, HEXYLENE GLYCOL, MALUS DOMESTICA FRUIT EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, [V4396A]

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Käyttöohjeet

Varoitus: jos käytät tuotetta aamulla, levitä aurinkosuojavoidetta ja vältä auringolle altistumista tuotteen käytön aikana. Vältä silmänympärysaluetta. Älä käytä vaurioituneelle iholle. Käyttötiheys määräytyy ihosi herkkyyden mukaan. Säännöstele tuotteen käyttöä sen mukaisesti.

Tuotekoodi

3666057192203

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita