Sisältöön
Clarins

Clarins Lip Perfector huulikiilto 12 ml  

24,00 €18,00 €
2 000,00 €/l
Valittu väri:24 Fuchsia Glow
  • 24 Fuchsia Glow
  • 25 Mulberry Glow
  • 22 Peach Glow
  • 23 Pomegranate Glow
  • 21 Soft Pink Glow
  • 20 Translucent Glow
koko:12ML

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Clarins Lip Perfector on kosteuttava ja kaunista kiiltoa antava värillinen huulikiilto, jota voidaan käyttää myös poskille.

Huulikiilto sisältää runsaasti huulia hoitavia raaka-aineita ja sen huulille sulautuva, huulivoidemainen koostumus tarjoaa jokaisella levityksellä välitöntä sekä pitkäkestoista miellyttävää tunnetta, suojaa ja ravitsevuutta.
Huulikiillon sisältämät peptidit ja helmiäispigmentit saavat huulet näyttämään silminnähden täyteläisemmiltä.

Lip Perfector -huulikiiltoa voidaan käyttää myös voidemaisen poskipunan tavoin tuomaan kasvoille upeaa hehkua.

Tuotetiedot
Ainesosat

"PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL/HUILE MINERALE, DIISOSTEARYL MALATE, HYDROGENATED|STYRENE/ISOPRENE COPOLYMER, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, PARAFFIN, DIPENTAERYTHRITYL TETRAHYDROXYSTEARATE/TETRAISOSTEARATE, POLYETHYLENE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, OCTYLDODECANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SYNTHETIC WAX, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, NYLON-12, IRVINGIA GABONENSIS KERNEL BUTTER, ETHYLHEXYL PALMITATE, SILICA, PARFUM/FRAGRANCE, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE WAX, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER UNSAPONIFIABLES, ORYZANOL, TRIBEHENIN, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE, AMMONIUM GLYCYRRHIZATE, TOCOPHERYL ACETATE, SORBITAN ISOSTEARATE, LACTIC ACID, TIN OXIDE, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, TOCOPHEROL, [M1326G/20]"

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Käyttöohjeet

All-in-one-koostumuksen ansiosta tuotetta voidaan käyttää huulille ja poskille. Huulikiiltoa voidaan käyttää yksinään huulille, mutta se sopii erinomaisesti myös pohjustukseksi huulipunan alle.
Tuotetta voidaan kerrostaa poskille intensiivisemmän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Lämmitä tuotetta sormien välissä ja lisää poskille, jolloin tulos on entistä luonnollisempi.

Tuotekoodi

3666057159350

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita