Sisältöön
Clarins

Clarins Exfoliating Body Scrub vartalokuorinta 200 ml

46,00 €
230,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Clarins Exfoliating Body Scrub on vartalon ihoa uudistava kuorintavoide. Se silottaa ja pehmentää ihoa poistamalla epäpuhtaudet ja kertyneet kuolleet ihosolut ihon pinnalta: iho tuntuu pehmeältä ja sileältä, ja se on valmis ottamaan kuorinnan jälkeen levitettävät hoitotuotteet.

Tuotetiedot
Koko

200ML

Ainesosat

AQUA/WATER/EAU, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, GLYCERYL STEARATE SE, BUTYLENE GLYCOL, C12-15 ALKYL BENZOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM EXTRACT, CETYL ALCOHOL, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, PARFUM/FRAGRANCE, COCAMIDE MIPA, COCONUT ACID, PHENOXYISOPROPANOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, GLYCERIN, CITRIC ACID, SODIUM ISETHIONATE, BISABOLOL, DISODIUM EDTA, GLYCYRRHETINIC ACID, MENTHOL, SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, ALUMINA, CI 15985/YELLOW 6, MALTODEXTRIN, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT, CI 17200/RED 33.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Käyttöohjeet

Kuori iho 1-2 kertaa viikossa. Kastele iho ja lämmitä tuotetta kämmenten välissä. Levitä tuotetta ylöspäin suuntautuvin, kevein ja pyörivin liikkein sääriin ja käsivarsiin edeten ylöspäin ja lopulta keskivartaloon. Keskity erityisesti ihon karheisiin kohtiin, kuten kyynärpäihin, polviin, jalkateriin ja reisien alueelle. Huuhtele huolellisesti vedellä.

Tuotekoodi

3666057136641

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita